Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl Yazar comment_489836 27 dakika önce, H. Cenk yazdı: Yaa bu telefonla mı ilgili acaba.. Google ın desteklediği telefonlara mı önce geliyor acaba. Hesap bazında veriliyor abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl Yazar comment_490157 Nihayet geldi ancak kısıtlı komut desteği var. Voice match şu an için çalışmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl comment_490166 Bana da gelmiş, aktif etmek gerekiyor, orta tuşa uzun basınca açılması gerekli Android sürümü 8.0.0 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl comment_490171 Benim telefonda da açıldı ve Semih Beyin dediği gibi, kısıtlı. Şimdilik fıkra anlattırıp bilmece sorduracağız. Bizim ufaklığa eğlence çıktı. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl comment_490183 https://www.webtekno.com/haber/amp/59102 Google Asistan, Tamamen Türkçe Olarak Yarın Çıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20187 yıl comment_490710 Sessiz sedasız bana da geldi galiba. Bu konuşma sesli gerçekleşti, sekreterim şaşkın bana bakıyor ? --40 dakika sonra eklendi-- ASDASDASDFSDF ??? Selamün aleyküm deyince Aleyküm selam senin için ne yapabilirim diyor. Bütün dindar arkadaşlar Iphone larını satışa çıkardı, android alacak ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491164 Benim arabadaki multimedyaya da gelmiş. Fıkra falan anlatıyor ama mesela ev hedefine rota çiz deyince yandexe yönlendiriyor ? Olsaydı @Semih O. ya hava atacaktım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491176 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Benim arabadaki multimedyaya da gelmiş. Fıkra falan anlatıyor ama mesela ev hedefine rota çiz deyince yandexe yönlendiriyor ? Olsaydı @Semih O. ya hava atacaktım ? Yandex telefonunuzda varsayılan navigasyon uygulaması mı acaba? Google haritaları o nedenle açmıyor olabilir. Varsayılan uygulamayı değiştirirseniz sorun kalmaz bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491177 Sync deki abladan daha genç ve daha kibar olduğu aşikar. Hem de delikanlı kızmış ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491181 Bir saat önce, Günal Y. yazdı: Yandex telefonunuzda varsayılan navigasyon uygulaması mı acaba? Google haritaları o nedenle açmıyor olabilir. Varsayılan uygulamayı değiştirirseniz sorun kalmaz bence. Muhtemelen haklısınız . Multimedyadaki Nav tuşuna Yandexi atadım ben. Dur onu Google Haritalar ile değiştirip tekrar deneyeyim ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın