Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484395 Yeni araç güvenliği teknolojilerinin faydalarını bağımsız olarak değerlendirmek için devam eden taahhüdünün bir parçası olarak, Euro NCAP, on araç ile Otoyol Yardımı sistemlerinin karşılaştırmalı performansını test etti: Audi A6, BMW 5 Serisi, DS 7 Crossback, Ford Focus, Hyundai NEXO, Mercedes-Benz C Sınıfı, Nissan LEAF, Tesla Model S, Toyota Corolla ve Volvo V60. Otoyol yardım sistemleri, otoyollardaki sürüş koşullarında sürücüyü desteklemek için Adaptif Hız Sabitleme, Şerit Merkezleme ve Hız Destek Sistemlerini bir araya getiriyor. Tamamı: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-otomatik-surus-testleri-euro-ncap/ Focus Video Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20187 yıl comment_484396 Üst seviyede rakipleri olmasına rağmen Tesla'nın ardından ikinci olması Focus açısından çok başarılı bir sonuç bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20187 yıl comment_484408 Tesla alamıyorsanız focus alın diyorsun yani ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20187 yıl comment_484410 Yeni trend otonom sürüş. Ford da yatırımlarını doğru yapıyor gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20187 yıl comment_484419 Volvo gibi sürüş güvenliğine çok önem veren bir firmanın sadece 2 kriterde başarılı olabilmesi gerçekten çok ilginç ve şaşırtıcı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20187 yıl comment_484611 19.10.2018 - 02:58 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Yeni araç güvenliği teknolojilerinin faydalarını bağımsız olarak değerlendirmek için devam eden taahhüdünün bir parçası olarak, Euro NCAP, on araç ile Otoyol Yardımı sistemlerinin karşılaştırmalı performansını test etti: Audi A6, BMW 5 Serisi, DS 7 Crossback, Ford Focus, Hyundai NEXO, Mercedes-Benz C Sınıfı, Nissan LEAF, Tesla Model S, Toyota Corolla ve Volvo V60. Otoyol yardım sistemleri, otoyollardaki sürüş koşullarında sürücüyü desteklemek için Adaptif Hız Sabitleme, Şerit Merkezleme ve Hız Destek Sistemlerini bir araya getiriyor. Tamamı: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-otomatik-surus-testleri-euro-ncap/ Focus Video Emeğine sağlık hocam.. Ufak bir sorum olacaktı müsaaden olursa; hazırlamış olduğun bu tabloda ' başarılı - başarısız ' gibi sonuçları Ncap'in sayfasında otomobillere özel detaylı pdf dosyalarında yazanlardan mı edindin ? Çok detaylı bakamadım fakat genelde sürücü ön planda, dengeli ve elektronik sistem öncelikli gibi sonuçlar var. Senin belirlediğin gibi başarılı - başarısız tarzında sonuçları gösteren bir kısım var da ben mi bulamadım yoksa metinlerin genelini çevirerek çıkardığın bir sonuç tablosu mu bu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20187 yıl Yazar comment_484612 2 dakika önce, Cenk Demirel yazdı: Emeğine sağlık hocam.. Ufak bir sorum olacaktı müsaaden olursa; hazırlamış olduğun bu tabloda ' başarılı - başarısız ' gibi sonuçları Ncap'in sayfasında otomobillere özel detaylı pdf dosyalarında yazanlardan mı edindin ? Çok detaylı bakamadım fakat genelde sürücü ön planda, dengeli ve elektronik sistem öncelikli gibi sonuçlar var. Senin belirlediğin gibi başarılı - başarısız tarzında sonuçları gösteren bir kısım var da ben mi bulamadım yoksa metinlerin genelini çevirerek çıkardığın bir sonuç tablosu mu bu ? Tamamen 1 ve 0 odaklı, zaten Ncap yorumu yazıda mevcut. Benim yaptığım kazayı kendi önlemiş mi önlememiş mi bu kadar. Yazıyı çoğu kişi okumaz diye hazırladım, aslında önemli değil çok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 20187 yıl comment_484613 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Tamamen 1 ve 0 odaklı zaten Ncap yorumu yazıda mevcut. Benim yaptığım kazayı kendi önlemiş mi önlememiş mi bu kadar. Yazıyı kimse okumaz diye hazırladım. Anladım hocam. Tekrar emeğine sağlık tablo o noktada gerçekten yararlı olmuş. Teşekkür ederim ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın