Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl comment_475771 Merhaba abiler, arkadaşlar, Bende ford focus hb trend x var, araba anahtarının el alt tarafında bagaj işareti olan yere 2 kere basınca bagaj otomatık yukarı doğru açılıyormuş ama bende açılıyor ama yukarı doğru kalkmıyor. Sizce sorun ne olabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl comment_475773 Bagaj kollarında yay var o eksik galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl comment_475777 26 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: Merhaba abiler, arkadaşlar, Bende ford focus hb trend x var, araba anahtarının el alt tarafında bagaj işareti olan yere 2 kere basınca bagaj otomatık yukarı doğru açılıyormuş ama bende açılıyor ama yukarı doğru kalkmıyor. Sizce sorun ne olabilir ? 18 dakika önce, Mehmet Akpunar yazdı: Bagaj kollarında yay var o eksik galiba. Hatchback araçlarda kapak komple yukarı kalkmıyor.Sadece kilit "tık" diye atıyor. Sedan araçlarda bagaj yaylı olduğu için kendi komple açılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl Yazar comment_475779 20 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Hatchback araçlarda kapak komple yukarı kalkmıyor.Sadece kilit "tık" diye atıyor. Sedan araçlarda bagaj yaylı olduğu için kendi komple açılıyor. hımm bunu bilmiyordum üstadım, çok tşk ediyorum. --0 dakika sonra eklendi-- 41 dakika önce, Mehmet Akpunar yazdı: Bagaj kollarında yay var o eksik galiba. Mehmet arkadaşımız hb'lerde direk yukarı kalkmıyor dedi ama demek ki bildiği var üstadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl comment_475784 Arkadaşın dediği gibi, benim arabada da kumanda düğmesine basılınca kapak kalkmıyor, sadece kilit açılıyor. Bu tür çalışmanın normal olduğu söyleniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl comment_475785 Hiçbir Focus HB’in bagaj kapağı, otomatik olarak tam açılmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl comment_475789 Zaten mantık olarak HB kasaların bagaj kapağının sedan gibi kendiliğinden açılamıyor olması lazım. Sedanın bagaj kapağı serçe parmağıyla kapanacak kadar hafif. Haliyle yaylar mekanik olarak rahatça itebiliyor. HB kasanın o ağır bagaj kapağının kendiliğinden açılabilmesi için ya daha kuvvetli ve itiş gücüne sahip amortisörlere ihtiyacı var ya da elektrikli bagaj kapağı opsiyonuna. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20188 yıl Yazar comment_475866 18 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı: Arkadaşın dediği gibi, benim arabada da kumanda düğmesine basılınca kapak kalkmıyor, sadece kilit açılıyor. Bu tür çalışmanın normal olduğu söyleniyor. Çok teşekkür ediyorum abi ? --0 dakika sonra eklendi-- 18 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hiçbir Focus HB’in bagaj kapağı, otomatik olarak tam açılmıyor. Çok teşekkür ediyorum üstadım ? --0 dakika sonra eklendi-- 17 saat önce, Cenk Demirel yazdı: Zaten mantık olarak HB kasaların bagaj kapağının sedan gibi kendiliğinden açılamıyor olması lazım. Sedanın bagaj kapağı serçe parmağıyla kapanacak kadar hafif. Haliyle yaylar mekanik olarak rahatça itebiliyor. HB kasanın o ağır bagaj kapağının kendiliğinden açılabilmesi için ya daha kuvvetli ve itiş gücüne sahip amortisörlere ihtiyacı var ya da elektrikli bagaj kapağı opsiyonuna. Çok teşekkür ediyorum üstadım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20188 yıl comment_475870 Yaylı kapak güvenlik açısından da sorun. Hızlıca açılan kapak arkada bir engele çarparsa sorun olacaktır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın