ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yan direkler unutulmuş yada masraftan düşmüşler.Bu ford nereden kısacağını şaşırdı ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yan direkler yok ama kapının yanlarına bakarmısın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yan direkler yok ama kapının yanlarına bakarmısın. Yok yok ford iyice cimrileşti yakında jant ta vermicek bunlar takozların üstünden alıcaz arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yakup bize neden sağdan direksiyonlu Bmax resmi verdin :wacko: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Bilmem ki önüme çıktı ve seri üretim aracı, prototip değil diye.. Arka kapıdaki kablomsu plastik aksam'ı anlamak için aslında... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rX1FhavF3A0&feature=g-all-u Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Üst videonun insansız hali 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Sitemizin B-Max köşesi açılmıştır.. Genel başlığımız burası Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Alman AutoBild ilk sürüş izlenimlerini yayınlamış. Övdükleri: 1.0 EB Motor, özellikle 120 PS olan atak ve kullanışlı bulunmuş 100 km'lik test sürüşünde tüketim 6,4 l(100km Sürüş dinamik, modern, kontrollu, aktif sürücüleri mutlu eder İç hacim geniş, oturma pozisyonları yüksek ve keyifli Ön ve arka kapılar birlikte açıldığında giriş ve yükleme alanı mükemmel Koltuklar (sağ ön dahil) kolayca yatıyor ve geniş bir düz hacim sağlanıyor (2,35 metrelik cisim sığabilmiş) Yerdikleri: Sadece arka kapı açıldığında giriş çok rahat değil Sürgülü kapı herkesin harcı değil Fiyat yüksek Arka kapıdaki kablo demeti estetik olarak hoş değil İç hacim yeterli 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Haydaaa bu ne Ford? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Günaydın sana Aydın İlk sayfayı okumanı öneririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Günaydın sana Aydın İlk sayfayı okumanı öneririm Cenk'çim 11 mayıs'ta açılmış konu tamda bizim oğlanın doğduğu gün Kaçırmışım oraları burada gördüm ancak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Aydın abinin kendi aracı hariç baska seye bakmaz. Kıhkıh Birazdan son mesajlar genel b-max başlığa taşınacaktır. Bu başlık eski bilgiler içindi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Cenk'çim 11 mayıs'ta açılmış konu tamda bizim oğlanın doğduğu gün Kaçırmışım oraları burada gördüm ancak Zaten ilk sayfada değil 3. sayfada konuşulmuş ben de yerini yanlış hatırlamışım Aydın abinin kendi aracı hariç baska seye bakmaz. Kıhkıh Birazdan son mesajlar genel b-max başlığa taşınacaktır. Bu başlık eski bilgiler içindi Okey.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Zaten ilk sayfada değil 3. sayfada konuşulmuş ben de yerini yanlış hatırlamışım Okey.. Fotoyu gördüm ilk sayfada ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap