Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl Yazar comment_51620 Türkiye'ye sistem sunulacak, 2012 son çeyrek.. Avrupa'da ise Hemen Nisan sonrası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51622 Türkiye'ye sistem sunulacak, 2012 son çeyrek.. Haksız çıkmak ve şaşırmak için sabırsızlıkla bekliyorum... Başka yönleri de var işin: Kaç kişi bunu başarı ile verimli bir şekilde kullanabilecek? Kaç kişi aradaki maliyet farkına değer bulacak? Beceriksiz kullanıcılardan servisler bunalacak mı? Servistekiler bu sisteme ne kadar hakim olacaklar? Bu kadar karmaşık bir sistem sürüş esnasında gerçekten güvenli mi iddia ettiği gibi, yoksa daha fazla dikkat dağılmasına mı neden olur? Neden Cem yeni gelişen eğilim ve teknolojilere bu kadar olumsuz yaklaşıyor? İyi pazarlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl Yazar comment_51625 Rakiplerinin hepsinde var Opsiyon sunulur ; isteyen alır. Önemli olan sunulmasıdir diye düşünen Yakup. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51693 Haksız çıkmak ve şaşırmak için sabırsızlıkla bekliyorum... Başka yönleri de var işin: Kaç kişi bunu başarı ile verimli bir şekilde kullanabilecek? Kaç kişi aradaki maliyet farkına değer bulacak? Beceriksiz kullanıcılardan servisler bunalacak mı? Servistekiler bu sisteme ne kadar hakim olacaklar? Bu kadar karmaşık bir sistem sürüş esnasında gerçekten güvenli mi iddia ettiği gibi, yoksa daha fazla dikkat dağılmasına mı neden olur? Neden Cem yeni gelişen eğilim ve teknolojilere bu kadar olumsuz yaklaşıyor? İyi pazarlar cem abi olsunda benim gibi işlevsellikten ziyade görünüşe önem (olayın bide maddi kısmı var tabi) verenler için ilk tercih edilecek opsiyon olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51695 Bende araçta opsiyonel dahi olsa olmasını isterim benim açımdan işlevselliğinden ziyade orta konsala kattığı sade ve şık görünüm tabi bunun isteyecekleri paraya değermi?(benim için hayır),bu arada bende sürücünün dikkatini dağıtabilceğini düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201214 yıl Yazar comment_116107 Bir geliştirici -Roximity- sync uygulamasını tanıttı. http://www.youtube.com/watch?v=WiuORELnIIs&hd=1 Ekran Görüntüleri Bizden : Fakat etrafımızda Bunu destekleyen Cihaz,Mekan vs olmadığından çalıştıramıyoruz. Konu ile alakalı Diğer Başlığımız'a da göz atabilirsiniz http://www.focusclub...l-uygulamalari/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın