Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20188 yıl comment_471570 Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu arattım fakat genel anlamda açılmış başlık bulamadım. Eğer var da gözümden kaçmışsa kusura bakmayın. Sormak istediğim konu birçok farklı buji üreticisi ve buji tipi arasından araca en uygun olanı hangisidir sorusuna nasıl cevap bulabiliriz ? orjinali en iyisidir demek saçma geliyor bana araç fabrikadan çıktığından bu yana 9-10 sene geçmiş bu arada hiç mi yeni teknoloji ve daha verimli bir şey çıkmadı ??? yakıt türünün LPG'ye çevrilmesi zaten başlı başına değişiklik ve bu durumda kesinlikle değiştirilmeli diye düşünüyorum. Sanayide ustaya sordum orjinali dedi... siz ne diyorsunuz ? Bosch iridyum veya benzer birkaç buji LPG için üretildiği söyleniyor aslı var mıdır ? yoksa sadece pazarlama oyunu mudur ? şimdiden teşekkürler herkese Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20188 yıl comment_471577 2013 benzin-lpg aracım 55000 km de buji ve kabloları değiştirdim. buji markaları FOMOCO orjinal dediler ve ford motorları yüksek ısıda çalışıyor diye bunu önerdiler. Buji kabloları da Motocraft markaydı yanlış hatırlamıyorsam onuda orjinal almıştım. bujileri bayağı aratırdım hatta iridyum takım dedim ama olmayacağını söyledikleri için orjinal buji kullanmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20188 yıl comment_471579 1 saat önce, Menderes Urun yazdı: Bosch iridyum bakım zamanında bende çok düşünmüştüm taksam mı acep diye. amma velakin orjinal taktın kullandığım yaklaşık 30bin km boyunca bende bi sorun çıkarmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20188 yıl comment_471582 Ben daha önce bosch iridyum buji kullandım.Ama ne performans olarak nede ömür olarak normal bujiden farkı yok.FoMoCo yani orjinal buji candır.Boşuna daha fazla para ödeyip iridyum buji almayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20188 yıl comment_471611 Yaklaşık 20.000 km (2 yıl) önce BRC Seq32 LPG kiti taktırdım aracıma, bujileride orijinal fomoco kullandım. Buji ve lpg için bayağı bir araştırma yapmıştım. Seq32 kit, araç 3000 deviri geçince LPG ile birlikte belli bir oranda benzinde yakıyor. Sanırsam bu sayede lpgden kaynaklanan aşınmayı azaltıyor. Benzin pompası haricinde hiçbir sorun yaşamadım oda benden kaynaklı oldu depoda çok az benzinle dolaştığım için. Birde opetin lpgsi yağlı diyorlar başka firmalardan alıyorum. Kısacası, mk2'ler için LPG olsun olmasın orijinal buji tavsiye ederim. Mayıs 28, 20188 yıl Ömer Er tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20188 yıl Yazar comment_471642 17 saat önce, Haydar Kaya yazdı: ford motorları yüksek ısıda çalışıyor evet yaz da geldi artık klima açmayınca sıcaklık içeri gelip çöküyor resmen 16 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Boşuna daha fazla para ödeyip iridyum buji almayın teşekkürler bu tavsiye için malum ceplerde akrep geziyor artık 9 saat önce, Ömer Er yazdı: depoda çok az benzinle dolaştığım için ben çeyrekten aşağı düşürmemeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye pompa sorunu başka arkadaşta da duymuştum korkuyor insan 9 saat önce, Ömer Er yazdı: opetin lpgsi yağlı diyorlar söylenti gibi geliyor bana keşke yağlı olsa... supab ömrünü uzatırdı malum lpg yanma sıcaklığı çok yüksek benzine göre ve bundan dolayı 100.000 km lpg supab değişimi anlamına geliyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın