Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471474 48 dakika önce, Erkan Sahinn yazdı: Yakup Bey bagaj kapağı kendiliğinden kalkmıyor diyor ? Yalnız ben öyle bir şey demedim ? Uygun koşulda mevcut yaylar kaldırıyor, ama otomatik bagaj diye bir şey yok dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl Yazar comment_471475 16 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yalnız ben öyle bir şey demedim ? Uygun koşulda mevcut yaylar kaldırıyor, ama otomatik bagaj diye bir şey yok dedim. ben bi göstereyim o zaman ustaya teşekkürler ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471486 3 saat önce, Semih O. yazdı: Sedan bagaj kapağında amortisörlük bir durum yok hatırladığım kadarıyla, kapağı yukarı kaldıranlar yaylar. Yani kilitten kurtulduğu zaman kendiliğinden açılıyor yaylar sayesinde. Yaylarınız açılma esnasında döşemeye ya da benzer bir yere takılıyor olabilir. Kapak ya da yaylardaki yamukluk yüzünden işlevlerinin yerine getirmiyor olabilirler. yanlış hatırlıyorsunuz hocam sol tarafta tek amortisör var zamanla gücünü yitiriyor. --5 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Erkan Sahinn yazdı: Yakup Bey bagaj kapağı kendiliğinden kalkmıyor diyor ? Kalkıyor mu kalkmıyor mu şimdi ? onun gazı nerde basılıyor hocam ilk defa duyuyorum. amortisör yay işi yapan yerler var sanayide sorun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471490 1 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: yanlış hatırlıyorsunuz hocam sol tarafta tek amortisör var zamanla gücünü yitiriyor. Solda tek amortisör varmış evet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471494 Mk5 Mondeo'da da kumandadan açınca kapak yarım kalkıyor, tamamen açılması gerekmez mi yoksa normali mi böyledir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471496 amortisörün görevi kaldırmak değil yukarıdayken kapanmasını engellemek olabilir. HBde de var amortisör ama kaldırmıyor ? sedana örnek olarak clkda da öyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471498 8 dakika önce, Erdem B. yazdı: Mk5 Mondeo'da da kumandadan açınca kapak yarım kalkıyor, tamamen açılması gerekmez mi yoksa normali mi böyledir? Normali öyle onun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20188 yıl comment_471549 Bagaj kapağı yayının 4 dilimini sert bir çelik tel ile sıkıştırın. kapak yukarı kadar açılacaktır. Mayıs 28, 20188 yıl Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın