Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Sedan Kumanda ile Bagajı Yukarı Kalkmıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kumandadan bagaj açma tuşuna 2 kere basıyorum  yukarı kalkmıyor bagaj kapağı (açma sesi duyuluyor). Aracı yeni aldım bagaj kapağı biraz sola kaymış galiba kapak kapanınca sağdaki boşluk soldan biraz daha fazla onla alakalı olabilir mi yada açılır bagaj her pakette yok mu çok araştırdım ama bulamadım.

• Yakup Ç. A., başlığı Focus Mk3 HB Kumanda ile Bagaj Yukarı Kalkmıyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

videolarda kendi kalkıyor bağaj kapağı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

mesela bu video da ? aracı yeni aldım 2 hafta oldu 

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle bu araç sedan ? Başlığı bu yönde değiştiriyorum.

Üzerinde otomatik kaldırma diye bir özellik yok fakat araç düz yolda park edildiyse -veya önü aşağıya doğru- mevcut yaylar kapağı kaldırabiliyor. Bu kadar ? 

• Yakup Ç. A., başlığı Focus Mk3 Sedan Kumanda ile Bagajı Yukarı Kalkmıyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben öyle bir özelliği varda bende çalışmıyor diye araştırıyordum ? amörtisörleri tarttım yarıdan yukarıda kaldırmaya başlıyor zaten ?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Erkan Sahinn yazdı:

Ben öyle bir özelliği varda bende çalışmıyor diye araştırıyordum ? amörtisörleri tarttım yarıdan yukarıda kaldırmaya başlıyor zaten ?

çift basınca direk kaldırması lazım amortisörüne gaz bastır düzelir tabi bagaj kapağı yamuksa düzgün oturmamışsa ilk önce onu düzeltmek lazım. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup Bey bagaj kapağı kendiliğinden kalkmıyor diyor ? Kalkıyor mu kalkmıyor mu şimdi ? onun gazı nerde basılıyor hocam ilk defa duyuyorum.

Yanıtlama zamanı:

Sedan bagaj kapağında amortisörlük bir durum yok hatırladığım kadarıyla, kapağı yukarı kaldıranlar yaylar. Yani kilitten kurtulduğu zaman kendiliğinden açılıyor yaylar sayesinde. Yaylarınız açılma esnasında döşemeye ya da benzer bir yere takılıyor olabilir. Kapak ya da yaylardaki yamukluk yüzünden işlevlerinin yerine getirmiyor olabilirler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dediğim gibi kapak azcık sola daha yakın kapanıyor (sağda ki açıklık daha fazla)

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Erkan Sahinn yazdı:

dediğim gibi kapak azcık sola daha yakın kapanıyor (sağda ki açıklık daha fazla)

Kapağı elle kapatırken, bırakınca tekrar açılıyor mu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Semih O. yazdı:

Kapağı elle kapatırken, bırakınca tekrar açılıyor mu?

yok hocam elle kaldırıyorum yarı yeri geçince kalkıyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Semih O. yazdı:

Normal değil.

kaportacı mı bakar buna

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.