Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl comment_471449 Kumandadan bagaj açma tuşuna 2 kere basıyorum yukarı kalkmıyor bagaj kapağı (açma sesi duyuluyor). Aracı yeni aldım bagaj kapağı biraz sola kaymış galiba kapak kapanınca sağdaki boşluk soldan biraz daha fazla onla alakalı olabilir mi yada açılır bagaj her pakette yok mu çok araştırdım ama bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl comment_471450 Açılır bagaj derken neyi kastediyorsunuz? Düğme ile sadece kilit açılıyor kapağı elinizde kaldırmalısınız, tüm Focus HB'ler böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl Yazar comment_471451 videolarda kendi kalkıyor bağaj kapağı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl comment_471452 1 dakika önce, Erkan Sahinn yazdı: videolarda kendi kalkıyor bağaj kapağı Hangi videolarda ? Biraz yardımcı olursanız sevinirim yoksa anlayamayıp, cevaplayamayacağım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl Yazar comment_471453 mesela bu video da ? aracı yeni aldım 2 hafta oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl comment_471454 Öncelikle bu araç sedan ? Başlığı bu yönde değiştiriyorum. Üzerinde otomatik kaldırma diye bir özellik yok fakat araç düz yolda park edildiyse -veya önü aşağıya doğru- mevcut yaylar kapağı kaldırabiliyor. Bu kadar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20188 yıl Yazar comment_471455 Ben öyle bir özelliği varda bende çalışmıyor diye araştırıyordum ? amörtisörleri tarttım yarıdan yukarıda kaldırmaya başlıyor zaten ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471457 1 saat önce, Erkan Sahinn yazdı: Ben öyle bir özelliği varda bende çalışmıyor diye araştırıyordum ? amörtisörleri tarttım yarıdan yukarıda kaldırmaya başlıyor zaten ? çift basınca direk kaldırması lazım amortisörüne gaz bastır düzelir tabi bagaj kapağı yamuksa düzgün oturmamışsa ilk önce onu düzeltmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl Yazar comment_471466 Yakup Bey bagaj kapağı kendiliğinden kalkmıyor diyor ? Kalkıyor mu kalkmıyor mu şimdi ? onun gazı nerde basılıyor hocam ilk defa duyuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471467 Sedan bagaj kapağında amortisörlük bir durum yok hatırladığım kadarıyla, kapağı yukarı kaldıranlar yaylar. Yani kilitten kurtulduğu zaman kendiliğinden açılıyor yaylar sayesinde. Yaylarınız açılma esnasında döşemeye ya da benzer bir yere takılıyor olabilir. Kapak ya da yaylardaki yamukluk yüzünden işlevlerinin yerine getirmiyor olabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl Yazar comment_471469 dediğim gibi kapak azcık sola daha yakın kapanıyor (sağda ki açıklık daha fazla) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471470 1 dakika önce, Erkan Sahinn yazdı: dediğim gibi kapak azcık sola daha yakın kapanıyor (sağda ki açıklık daha fazla) Kapağı elle kapatırken, bırakınca tekrar açılıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl Yazar comment_471471 Şimdi, Semih O. yazdı: Kapağı elle kapatırken, bırakınca tekrar açılıyor mu? yok hocam elle kaldırıyorum yarı yeri geçince kalkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl comment_471472 Şimdi, Erkan Sahinn yazdı: yok hocam elle kaldırıyorum yarı yeri geçince kalkıyor Normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20188 yıl Yazar comment_471473 2 dakika önce, Semih O. yazdı: Normal değil. kaportacı mı bakar buna Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın