Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erkan Sahinn

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erkan Sahinn tarafından yazılan her şey

  1. ben bi göstereyim o zaman ustaya teşekkürler ?
  2. yok hocam elle kaldırıyorum yarı yeri geçince kalkıyor
  3. dediğim gibi kapak azcık sola daha yakın kapanıyor (sağda ki açıklık daha fazla)
  4. Yakup Bey bagaj kapağı kendiliğinden kalkmıyor diyor ? Kalkıyor mu kalkmıyor mu şimdi ? onun gazı nerde basılıyor hocam ilk defa duyuyorum.
  5. Ben öyle bir özelliği varda bende çalışmıyor diye araştırıyordum ? amörtisörleri tarttım yarıdan yukarıda kaldırmaya başlıyor zaten ?
  6. mesela bu video da ? aracı yeni aldım 2 hafta oldu
  7. Kumandadan bagaj açma tuşuna 2 kere basıyorum yukarı kalkmıyor bagaj kapağı (açma sesi duyuluyor). Aracı yeni aldım bagaj kapağı biraz sola kaymış galiba kapak kapanınca sağdaki boşluk soldan biraz daha fazla onla alakalı olabilir mi yada açılır bagaj her pakette yok mu çok araştırdım ama bulamadım.
  8. ön fren balatalari değişmişti bin km önce
  9. Ford focus ilk arabam olmakla birlikte forumlarda araştırmaya başladim 1 senedir 3bin devire gelmeden vites atiyordum ama araba normal hizlanmiyor du yada ben hizlanmaya gerek duymuyordum kullanici klavuzunda max tork 4bin devirde elde edilecegi yaziyordu bende denedim 3.5bin 4 binde vites atiyordum cok atik olmaya basladi cabuk hizlanmaya basladi ama bir gun icinde arabanin icine erimiş plastik kokusu gelmeye başladi arabanin cekisinde sorun yok hararette normal acaba 4bin devirde vites atarak yanlis mi yaptim. 5binde 6 binde atanlari gordum ilginize teşekkurler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.