Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469665 Güle güle kullanın. Yapılan değişiklikler ve maaliyetleri vs de yazsanız mutlaka faydalı olacaktır ? Ayrıca: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469676 Güzel günlerde keyifle kullanın... Pek güzel olmuş da bir de kaputun altına baksak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469696 güle güle kullanın kazasız belasız cezasız inşallah ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469699 başka foto yok mu? Birde yandan, arkadan vs. fotolarını görseydik iyiydi .Güle güle kullanın ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469703 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Güzel günlerde keyifle kullanın... Pek güzel olmuş da bir de kaputun altına baksak? tit bixenon ve tekno varda motor için tahmin yapamadım :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469750 bu farlarlar olmadan olmuyor ya çok güzel :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469751 Bilal Bey hakikaten çok güzel. Kazasız günlerde binin inşallah. Ama biraz daha detaylı fotolar istiyoruz. İç dış motor vs... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl Yazar comment_469766 8 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: güle güle kullanın kazasız belasız cezasız inşallah ... 8 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: İyi günlerde kullanın. Teşekkürler iyi dilekleriniz için --6 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Cem Dilmen yazdı: Bilal Bey hakikaten çok güzel. Kazasız günlerde binin inşallah. Ama biraz daha detaylı fotolar istiyoruz. İç dış motor vs... detaylı fotoları hafta sonu eklerim İnşallah. Yapılan işlemler; RS body kit, EcuFast yazılım Işıklı vites topuzu Navigasyon aktifleştirme KN kutu içi hava filtresi. --12 dakika sonra eklendi-- ayrıca body kit uygulanırken, ön ızgaradaki tel panel peterkli panel iler değiştirildi. yarıca sağ sis farının açıklığında bulunan silecek suyu deposu beyazdan siyaha boyandı ayrıca radyatör önündeki metal görünümün önüne geçmek için, ön ızgaraya uygulanan petekten bir katta önüne perdeleme yapıldı. Sırada jant 17" jant olacak. 18" yada 19" olmasını istedim fakat, bunlar için yay takılması lazım. Yay hadisesine karşı değilim lakin, yay takıldığında araba bir miktar alçalacağı için garajıma girişimi çok sıkıntılı hale getirecek girip çıkarken altının sürtmesi durumu söz konusu. bundan dolayı maalesef 17" karar kıldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469770 1 saat önce, Bilal Şentürk yazdı: Teşekkürler iyi dilekleriniz için --6 dakika sonra eklendi-- detaylı fotoları hafta sonu eklerim İnşallah. Yapılan işlemler; RS body kit, EcuFast yazılım Işıklı vites topuzu Navigasyon aktifleştirme KN kutu içi hava filtresi. --12 dakika sonra eklendi-- ayrıca body kit uygulanırken, ön ızgaradaki tel panel peterkli panel iler değiştirildi. yarıca sağ sis farının açıklığında bulunan silecek suyu deposu beyazdan siyaha boyandı ayrıca radyatör önündeki metal görünümün önüne geçmek için, ön ızgaraya uygulanan petekten bir katta önüne perdeleme yapıldı. Sırada jant 17" jant olacak. 18" yada 19" olmasını istedim fakat, bunlar için yay takılması lazım. Yay hadisesine karşı değilim lakin, yay takıldığında araba bir miktar alçalacağı için garajıma girişimi çok sıkıntılı hale getirecek girip çıkarken altının sürtmesi durumu söz konusu. bundan dolayı maalesef 17" karar kıldım. rs body kitin maliyeti nedir hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl comment_469776 Rs body kit maliyet nedir dostum gule gule kullan masaallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 20188 yıl Yazar comment_469777 Bir saat önce, Eren Can Güldalı yazdı: rs body kitin maliyeti nedir hocam Kit boyasız ham hali 3.400 Tl --3 dakika sonra eklendi-- Body kit için forumdan Göksel Yaman ile irtibata geçebilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın