Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bilal Şentürk

Üye
  • Toplam İleti

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bilal Şentürk tarafından yazılan her şey

  1. Kit boyasız ham hali 3.400 Tl --3 dakika sonra eklendi-- Body kit için forumdan Göksel Yaman ile irtibata geçebilirsiniz.
  2. Teşekkürler iyi dilekleriniz için --6 dakika sonra eklendi-- detaylı fotoları hafta sonu eklerim İnşallah. Yapılan işlemler; RS body kit, EcuFast yazılım Işıklı vites topuzu Navigasyon aktifleştirme KN kutu içi hava filtresi. --12 dakika sonra eklendi-- ayrıca body kit uygulanırken, ön ızgaradaki tel panel peterkli panel iler değiştirildi. yarıca sağ sis farının açıklığında bulunan silecek suyu deposu beyazdan siyaha boyandı ayrıca radyatör önündeki metal görünümün önüne geçmek için, ön ızgaraya uygulanan petekten bir katta önüne perdeleme yapıldı. Sırada jant 17" jant olacak. 18" yada 19" olmasını istedim fakat, bunlar için yay takılması lazım. Yay hadisesine karşı değilim lakin, yay takıldığında araba bir miktar alçalacağı için garajıma girişimi çok sıkıntılı hale getirecek girip çıkarken altının sürtmesi durumu söz konusu. bundan dolayı maalesef 17" karar kıldım.
  3. Muzaffer bey hayırlı olsun. Kameralı sistem siz olsun ama navigasyon aktif hale gelmiş. En azından şunu bi tarifini paylaşsanız
  4. muzaffer bey çalışmanız kendinize hayırlı olsun. Tabiki hiç birşeyi paylaşma mecburiyetiniz yok. Lakin takdir edersiniz ki burası bir forum sitesi ve insanlar birbirleriyle paylaşım içindeler. Hak veriyorum size zira 4,5-5 ay gibi bi emeği paylaşmak istememeniz de normal, bazı programlama tekniklerinden bahsetmişsiniz. Zaten forumda herkes elektronikçi yada yazılımcı...
  5. Muzaffer bey konu hakkında detaylı bir paylaşım yaparsanız seviniriz. Zira bu konu da çok takip var. Orjinal SD kartı seve seve servisten alabilirim lakin yazılım kilidi kalmadığı sürece Sd kart tek başına malesef işe yaramaycaktır
  6. hayırlı olsun. Anladığım kadarı ile navigasyon ile ilgili bir gelişme yok galiba.
  7. Yakup bey donanım konusunda herhangi bir sıkıntı yok sadece yazılımsal olarak kısıtlanmış durumda. Zira ffclub.ru sitesinde ruslar USB'den OBD cihazı ile navigasyon yazılımını yükleyerek ve SD kart satın alma yoluyla aktif hale getirdiler. Lakin ilgili yazılımı forumda açıktan vermiyorlar. Hoş verseler bile Orijinal Ford OBD cihazını nerden bulup yükleyeceğiz, orası da ayrı mesele 5 tane yüklenecek dosya yok sadece forumdan ilgili konulara girerek tartışmaya katılabilirsiniz diyor. Bornova çetaşı aramak lazım.
  8. o fiyata verdikleri focus 3 vites topuzu şuanda Türkiyede 3,5 kasanın ışıklı vites topuzu otosan stoklarında mevcut değil.
  9. Rica ederim. Keşke daha yararlı bilgiler ile gelebilseydim. Konun aktif olduğu rus sitesine üye oldum. Mesajı yazdım umarım dikkate alıp yanıt verirler.
  10. evet çökmedi çok şükür sadece yazılım güncellendi. İphone sahipleri için siri desteği gelmiş yazıyordu, lakin benim pek işime yaramadı. çünkü bir iphone'num yok
  11. navi kart herhalıkarda lazım.opsiyom olarak satın aldığınızda da sd kart gerekli. Navi sekmesi gelsinde sd kart mühim değil. Neticesinde 3000tl navi farkı yerine 200 tl sd kart ile olay çözülür umarım linlteki firware dosyasının hangi sürümlerde kurulabileceği yazıyor. Focusumdaki sürümde listede yazılı olan 14073 sürümü yani update edilebilir sürümler arasında. Peki size Yakup bey bu firmware ile navigasyon sekmesi gelirmi? yada bahsetmiş olduğunuz 3.parti yazılımları yükleyebileceğiniz bi yapı mevcut mu? son olarakta bu şahsi olarak siz olsaydınız bu kumarı oynarmıydınız ? Eğer çokerse bunu garanti kapsamında duzeltebilirmiyiz? yükleme başladı sonuçtan ve fotoğrafları eklicem. Yükleme tamamlandı, anlaşılan indirdiğim firmware standart fw sistem güncellendi fakat navi aktif hale değil. araştırmaya devam
  12. navi sekmesi gelirse servisten orijinal harita için kart satın alırım. Serviste 200 tl civarı Lakin neden oem yazılımı kurmam dediniz onu anlayamadım. Ayrıca 3.parti yazılım derken ne demek istediniz yani hangi yazılımdan?
  13. yarın risk alıp firmware güncelleyeceğim bakalım navi gelecekmi
  14. İlginiz için teşekkürler lakin rusçam olmadığı gibi ingilizcemde yok. google translte yapıyorum ordada haliyle tarzanca. Yardımcı olursanız hem beni hemde forumdaki diğer haber bekleyenleri memnun edersiniz ayrıca https://www.drive2.ru/l/7854762/ linkte bazı bilgiler var dosyayı indirdim fakat bizm araçlara uyumlu olurmu ? yüklersek sistemde çökme meydana gelir mi yada bu firmware yüklediğimizde navigasyon seçeneği aktif olur mu?
  15. evet focus 3 mca(2015) titanyumda kullanılan ünite 8" bkz http://www.ford.com.tr/Hidden/focus-donanim-ozellikleri
  16. dünden beri ffclub.ru'dan bakıyorum ve ilginç bir detay gözüme çarptı. Radyopaket 3 olarak belirtilen ülkemizde de navigasyonsuz titnayum modellerde gelen teybin Firmware navigasyon RP 3 numaralı açıklaması ile ilgili firmware yüklenerek navigasyon yüklemesi gerçekleştiği yazmakta lakin ilgili dosyayı aradım fakat bulamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşların belki dosyayı bulabileceğini tahmin ediyorum.
  17. 2 gün önce cenmax aradım ürün hala ülkemize gelmemiş.
  18. Bilgilerimi güncelledim Firmadan Pazarlama müdürü Kerim bey ile görüştüm. Verdiği bilgiye göre ürün henüz Türkiye'ye gelmemiş, bütün testleri yapıldığını başarılı bir şekilde gerçekleştiğini,1 ay içresinde geleceği muhtemel fiyatının da 320$ olacağı bilgisini verdiler.
  19. Herhangi bir gelişme varmı ? Birde Cenmax bu ürünühangi kodla aramamız gerekiyor? Tane fiyatı neye geliyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.