Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468528 Arayüz tasarımını çok beğendim ben.Türkiye'de 2500 tl opsiyon ile alınabiliyormuş.Fiyat olarak'ta uygun.Ben alırken olsaydı kesin alırdım.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468530 Ben bunları dikkat dağıtıcı ve gereksiz oyuncaklar olarak görüyorum, hala... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468557 Geçişler çok akıcı. Tüm özellikleriyle kullanılmayacaktır aktif olarak ama araca değer katacak ve daha severek binmeyi sağlayacak bir opsiyon. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20188 yıl comment_468624 15 saat önce, Cem Boneval yazdı: Ben bunları dikkat dağıtıcı ve gereksiz oyuncaklar olarak görüyorum, hala... Audi'nin kokpiti bence de çok dikkat dağıtıcı. Playstation oynuyormuşsun gibi bir hava var. Gerekli göstergeler ufak ve çok köşelerde, arayıp bulmak gerekiyor. Ama şuan Golf'ün kullandığı digital ekran çok başarılı, hem sade hem de tüm bilgiler bir arada bir ekranda duruyor. Mondeo da fena değildi mesela... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20188 yıl comment_468738 21 saat önce, Semih O. yazdı: Eeeeey föööörd. Ford'un buradaki çizgisi karışık biraz, ne yapmak istiyorlar acaba .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın