Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20197 yıl comment_493324 Fındık kadar turboya araç zaten yükleniyor bir de yazılım olursa turbo kucaklanır. Araç zaten ekonomi ve performans için üretilmiş iridyum buji, standardın çok üzerinde ve çok süratli dönen bir turbo vs. En iyisi pedal çip taktırın sprint booster. Gaz pedalına hakim olun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20197 yıl comment_493326 @Doğan Kurban abi turbo kucaklıyosun haber vermiyosun çok ayıp ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493350 10 saat önce, Ozan Kar yazdı: @Doğan Kurban abi turbo kucaklıyosun haber vermiyosun çok ayıp ? pedalchip varken yazılım mazılım ne gerek var la bu trollemeler de 3-5 gün dursun bunları da gizleyek, forum ahalisine alışkın olmayan biri ciddiye alır filan, hem bilgi hem üslup olarak uygun olmaz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493358 1 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: pedalchip varken yazılım mazılım ne gerek var la bu trollemeler de 3-5 gün dursun bunları da gizleyek, forum ahalisine alışkın olmayan biri ciddiye alır filan, hem bilgi hem üslup olarak uygun olmaz ? Mertcan senin yazdığını okumasam geçmiş olsun diyecektim Doğan abiye? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493362 3 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: pedalchip varken yazılım mazılım ne gerek var la bu trollemeler de 3-5 gün dursun bunları da gizleyek, forum ahalisine alışkın olmayan biri ciddiye alır filan, hem bilgi hem üslup olarak uygun olmaz ? Doğan abinin arabasının beygirlerinin nalları düşüyor arkadan hep... ben toplaya toplaya gitmiştim bi kere ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493364 1 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Doğan abinin arabasının beygirlerinin nalları düşüyor arkadan hep... ben toplaya toplaya gitmiştim bi kere ? "Bir mıh bir nal kurtarır, bir nal bir at" diyesim geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20197 yıl comment_494092 15.01.2019 - 23:46 tarihinde, Ozan Kar yazdı: @Doğan Kurban abi turbo kucaklıyosun haber vermiyosun çok ayıp ? Kısmet diyelim. Henüz maşallahı var bir sorun yaşamadım ben. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın