Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20188 yıl comment_462519 aracım focus 3 kapı kartonlarım gevşemiş tam oturmuş gibi durmuyor ayrık biraz özellikle üst kısımllarda var biraz elimle çekince geliyor zaten bunları nasıl yerine oturtabilirim trim sesi yaptığını düşünüyorum 4 kapıda da var bu sorun --42 dakika sonra eklendi-- UP Mart 7, 20188 yıl Eren Can Güldalı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462573 14 saat önce, Eren Can Güldalı yazdı: aracım focus 3 kapı kartonlarım gevşemiş tam oturmuş gibi durmuyor ayrık biraz özellikle üst kısımllarda var biraz elimle çekince geliyor zaten bunları nasıl yerine oturtabilirim trim sesi yaptığını düşünüyorum 4 kapıda da var bu sorun --42 dakika sonra eklendi-- UP yetkili servise gidin veya bir ses sistemciye söküp tekrar taktırın ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl Yazar comment_462602 2 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: yetkili servise gidin veya bir ses sistemciye söküp tekrar taktırın ... ses sistemciye gideceğim zaten ama adam akıllı takamamalarından biraz korkuyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın