okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Ben dün gece başvurdum bu sabah gelmiş.. ilk kayıt 1847'den günümüze kadar aktif ve doğru bildiğim kadarı ile.. 1847 den beri aynı memleketinde kalmış anne ve baba tarafida son 3 kuşak istanbul doğum'lu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 (düzenlendi) Sormadım valla merakta etmiyorum nedense Şubat 16, 2018 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 8 saat önce, H. Cenk yazdı: sabah 8de başvurdum daha cevap gelmedi. Dün sabahki başvurum bu sabah cevaplandı. Sürpriz yok, bildiğimiz soyağacımız ? İlk kayıt başlangıcı 1830 yılı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sürpriz yok olaydi iyiydi ama yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Bende en yakın nüfus müdürlüğüne gidin diye uyarı veriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 10 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Bende en yakın nüfus müdürlüğüne gidin diye uyarı veriyor. Sürpriz var sürpriz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Bu soy ağacı işi akşam haberlerine konu olacak gibi bir his var içimde. Bknz; dolandırıcılık, miras davaları vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Bunlar zaten nüfus müdürlüğünde olan veriler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Sabah bende öğrendim. Maşallah 4 sayfa verdi. 1830 lara gittik. Dedelerden öncesinden haberim yoktu öğrenmiş oldum. Ayrıca vampir dedeler var 175 yıldır yaşıyorlarmış, onları bulup kendimi ıssırtacam ? Birde soyadı mevzusu var; dedemin babası ile kendi soyadı farklıymış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 4 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Sabah bende öğrendim. Maşallah 4 sayfa verdi. 1830 lara gittik. Dedelerden öncesinden haberim yoktu öğrenmiş oldum. Ayrıca vampir dedeler var 175 yıldır yaşıyorlarmış, onları bulup kendimi ıssırtacam ? Birde soyadı mevzusu var; dedemin babası ile kendi soyadı farklıymış. İç güveyi gibi durumlarda böyle şeyler olabiliyormuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sürpriz var sürpriz ? Dedeler Borçmu taktılar acaba birilerine diye korktum şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Valla bende merak Edip bakmadım bile. Nihayetinde Homoerektusa kadar yolu var. İlk atama şöyle biri olabilir . İsmi de Palabıyık taş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Ben sabah 8'de girdim. Şimdi baktım, halen bekleyin diyor. --3 dakika sonra eklendi-- ve geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 6 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ben sabah 8'de girdim. Şimdi baktım, halen bekleyin diyor. --3 dakika sonra eklendi-- ve geldi Sürpriz var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 52 dakika önce, Kutluhan A. yazdı: İç güveyi gibi durumlarda böyle şeyler olabiliyormuş. Vay .... vaaay ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap