Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl comment_457399 arkadaslar videoda gorunen uzere silecek calistiginda biraktigi iz gorusu ciddi etkilemekte. silecekleri mi deismeli camda mi bisey var nasil giderilir simdiden tesekkurlerIMG_1792.MOV - 32.0 MB Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl comment_457425 Normal şartlar altında her sene kışa girerken sileceklerinizi değiştirmeniz gerekmekte. Camda iz bırakmasına sebep olan toz ağaç yaprağı gibi parçalar sebep olabilir. Bu yüzden aracınıza binmeden önce sileceklerinizin kauçuk kısımlarını alkolsüz ıslak mendille silerseniz ve silecek kauçuklarının camla temeas ettiği bekleme bölgesini de gözle kontrol ederseniz, buna benzer sıkıntılar yaşamazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl comment_457434 1 saat önce, uğur özsabır yazdı: arkadaslar videoda gorunen uzere silecek calistiginda biraktigi iz gorusu ciddi etkilemekte. silecekleri mi deismeli camda mi bisey var nasil giderilir simdiden tesekkurlerIMG_1792.MOV - 32.0 MB Bir saat önce, Bülent Aydemir yazdı: Normal şartlar altında her sene kışa girerken sileceklerinizi değiştirmeniz gerekmekte. Camda iz bırakmasına sebep olan toz ağaç yaprağı gibi parçalar sebep olabilir. Bu yüzden aracınıza binmeden önce sileceklerinizin kauçuk kısımlarını alkolsüz ıslak mendille silerseniz ve silecek kauçuklarının camla temeas ettiği bekleme bölgesini de gözle kontrol ederseniz, buna benzer sıkıntılar yaşamazsınız. Sanırım Uğur Beyin sorunu buğu benzeri flu görüntüye sebep olan izi kastediyor. Eğer öyle ise onun nedeninin toz veya başka parçalardan olacağını düşünmüyorum. O tarz izler genelde kalem ucu gibi çizgisel oluyor. Burada ise sanki ya kauçuk özeliğini kaybetmiş yada camda kimyasal bir temizleyici ( buz çözücü, su kaydırıcı...)sonrası oluşan sorun gibi geldi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl Yazar comment_457438 18 dakika önce, Aşkın K. yazdı: Sanırım Uğur Beyin sorunu buğu benzeri flu görüntüye sebep olan izi kastediyor. Eğer öyle ise onun nedeninin toz veya başka parçalardan olacağını düşünmüyorum. O tarz izler genelde kalem ucu gibi çizgisel oluyor. Burada ise sanki ya kauçuk özeliğini kaybetmiş yada camda kimyasal bir temizleyici ( buz çözücü, su kaydırıcı...)sonrası oluşan sorun gibi geldi bana. buz çozücü kullanmıyorum silecek suyunda würt sabun var onun da yapacagını sanmıyorum. malum bölgeyi ipa (izopropil alkol) ile temizlememe rağmen yagmurlu havalarda malum iz oluşmakta ve görüsü etkilemekte. silecek değiştirip durumu gözlemleyeceğim bakalım sorun silecektemiymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl comment_457441 24 dakika önce, uğur özsabır yazdı: buz çozücü kullanmıyorum silecek suyunda würt sabun var onun da yapacagını sanmıyorum. malum bölgeyi ipa (izopropil alkol) ile temizlememe rağmen yagmurlu havalarda malum iz oluşmakta ve görüsü etkilemekte. silecek değiştirip durumu gözlemleyeceğim bakalım sorun silecektemiymiş Takip ediyorum. sonuçları yazarsan sevinirim. Aynı sorun bende de var (Astra) hiçbir katkı kullanmıyorum sadece su. Silince buhulu bir yüzey oluşuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl Yazar comment_457443 Şimdi, Aydın Baran yazdı: Takip ediyorum. sonuçları yazarsan sevinirim. Aynı sorun bende de var (Astra) hiçbir katkı kullanmıyorum sadece su. Silince buhulu bir yüzey oluşuyor. aklıma kireç lekesi geldi belki inceden bi katman yapmıştır kireç cozucu olmadı cam pastası deneyeceğim silecek işini erteledim şimdilik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl comment_457444 buna yakın sorun benım focusdada vardı. Az yagmurlu havalarda yapıyordu böyle.. ( ugur bide çok yagmurlu havada test et ) silecek değiştim orjinal serviste aynı çözemeden sattım araçı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl Yazar comment_457448 58 dakika önce, okan ali yazdı: buna yakın sorun benım focusdada vardı. Az yagmurlu havalarda yapıyordu böyle.. ( ugur bide çok yagmurlu havada test et ) silecek değiştim orjinal serviste aynı çözemeden sattım araçı https://boyakoruma.com/magaza/dis-detay-urunleri/soft99-glass-compound-z-cam-pastasi-100ml/ cam pastası sipariş geçtim sonucları yazarım. Ocak 19, 20188 yıl uğur özsabır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457836 Aynı durum benim araçta da var. herhangi bir şey kullanmıyorum. Sildiği sırada camda kısa süreli bir buğu oluşuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20188 yıl Yazar comment_457944 18 saat önce, Mehmet Marangoz yazdı: Aynı durum benim araçta da var. herhangi bir şey kullanmıyorum. Sildiği sırada camda kısa süreli bir buğu oluşuyor. cam pastası geldi müsait bir zaman bulup uygulayamadım muhtemelen hava iyi olursa hafta sonu uygulayacağım sonucları paylasırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl Yazar comment_459066 uygulamayi yaptim su dokerek ve silecek suyu ile test etmem neticesinde sorun kalmamis gibi gozukmekte cam iyi derecede parladi ve purussuzlesti yikama ile cikmayan garajimda betondan suzulerek damlamis olan suyun beyaz lekesi vardi o bile cikti urun guzel tavsiye edilir bu arada 10 uygulama rahat yeter urun gibi geliyor sadece on cama o bakimdan da uygun 35 tl ye almistim onuda not duselim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20188 yıl comment_460157 ?Arkadaşlar mrb,'15 CMax Tit.x aracım var.Sizlerden öğrenmek istediğim silecekler(orjinal) o kadar dikkat etmeme rağmen camlarda çizikler oluşturdu.Ayriyeten sileceklerin çalıştığı alanın izi bariz şekilde ,cam üzerinde belli oluyor.Daha önce 13 sene Focus Ghia kullandım ama hiçbir şekilde ne böyle bir çizikle ,ne de diğer söylediğim iz sorunu ile karşılaşmadım.Kılcal çizik ama insanı rahatsız ediyor.Gidermenin de bir yolu yokmuş.Böyle bir sorunu veya çözümü olan varmı.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460165 02.02.2018 - 13:13 tarihinde, uğur özsabır yazdı: uygulamayi yaptim su dokerek ve silecek suyu ile test etmem neticesinde sorun kalmamis gibi gozukmekte cam iyi derecede parladi ve purussuzlesti yikama ile cikmayan garajimda betondan suzulerek damlamis olan suyun beyaz lekesi vardi o bile cikti urun guzel tavsiye edilir bu arada 10 uygulama rahat yeter urun gibi geliyor sadece on cama o bakimdan da uygun 35 tl ye almistim onuda not duselim Hangi ürün bu? Marka? Link var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460168 1/19/2018 - 13:29 tarihinde, uğur özsabır yazdı: https://boyakoruma.com/magaza/dis-detay-urunleri/soft99-glass-compound-z-cam-pastasi-100ml/ cam pastası sipariş geçtim sonucları yazarım. 5 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Hangi ürün bu? Marka? Link var mı? Günaydınlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20188 yıl comment_460173 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Günaydınlar Günaydın Aydın --1 dakika sonra eklendi-- Açıklama da 10 numara ama ince, sert ve yumuşak aşındırıcı partüküller Glass Compound Z, yağ tabakasını ve kirleri cam yüzeyinden kolayca söken ince, sert ve yumuşak aşındırıcı partiküllerden yapılmıştır. Özel bir uygulama süngeri ürün yanında gelmektedir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın