Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Türk Telekom 4,5g Bedava Gb Kampanyası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

4,5G Türk telekom hattı kullanan arkadaşlar için,

Büyük harfle YILLAR yazıp 5555 gönderdikleri takdirde, 3 ay boyunca kullanmaları için bedava GB gelmektedir.

Bana 3 ay için (6+6+6) total 18 GB geldi.

Misafir tarafından düzenlendi

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 4,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Avea bu kampanyayı yeniden açtı. Bizim küçüğün hattına 3x2 GB hediye geldi. Ben de çocuğa "Karnen için tebrik ederim, aferin, sana karne hediyesi olarak 3 ay boyunca ayda 2 GB fazladan internet yükled

• 6 yıldır nasıl dayandın sen bu kadar dandik bir operatöre  Ben 11 aydır bunlardayım . Kontratım dolar dolmaz değiştireceğim.  Babamlar alanya mahmutlarda oturuyor. Gittik oraya 4g yok.  Evi

• Türk Telekomun intetnetide, 4,5G  de, onların mantığıda, anlayışıda, hepsi..  Sınıfta kalır bişi demiyorum...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı:

4,5G Türk telekom hattı kullanan arkadaşlar için,

Büyük harfle YILLAR yazıp 5555 gönderdikleri takdirde, 3 ay boyunca kullanmaları için bedava GB gelmektedir.

Bana 3 boyunca (6+6+6) total 18 GB geldi.

6 yıldır nasıl dayandın sen bu kadar dandik bir operatöre :)  Ben 11 aydır bunlardayım . Kontratım dolar dolmaz değiştireceğim. 

Babamlar alanya mahmutlarda oturuyor. Gittik oraya 4g yok. 

Evimde Voda ve Turkcell ful çekiyor. BUnda duvara yakınsan konuşamıyorsun. 

Bir ay mir ay , bana sadece 1 GB verdi. 

Haber verdiğin için eşekkürler :) Artık her gün arabada Google veya Yandex navigasyonu yapabileceğim, tv ve youtube izleyebileceğim :) 

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, H. Cenk yazdı:

6 yıldır nasıl dayandın sen bu kadar dandik bir operatöre :)  Ben 11 aydır bunlardayım . Kontratım dolar dolmaz değiştireceğim. 

Babamlar alanya mahmutlarda oturuyor. Gittik oraya 4g yok. 

Evimde Voda ve Turkcell ful çekiyor. BUnda duvara yakınsan konuşamıyorsun. 

Bir ay mir ay , bana sadece 1 GB verdi. 

Haber verdiğin için eşekkürler :) Artık her gün arabada Google veya Yandex navigasyonu yapabileceğim, tv ve youtube izleyebileceğim :) 

Rica ederim Cenk abi,

Evet son 1 yıl öncesine kadar problem olmuyodu ( telim 4,5g destekli değildi ve hattım 3g idi). Memlekette ilçeye 4km uzaklık var ilçede 4,5g verici var ama bizim sahildeki verici sanırım 4,5g değil bu nedenle bende bu yaz çok sıkıntı yaşadım. Kaldıki İst. İçinde bile sıkıntı çıkarttığı noktalar oluyo. Bende kontrat bitimini bekliyorum vodafone geçecem.

Yanıtlama zamanı:

Türk Telekomun intetnetide, 4,5G  de, onların mantığıda, anlayışıda, hepsi..  Sınıfta kalır bişi demiyorum...

Yanıtlama zamanı:

Ulen bu Türk telekom adam mı seçiyor. Fauralılara yok mu yoksa? 2 mesaj yolladım. İki farklı cevap yolladılar. 

Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Degerli musterimiz, hatali kisa kod gonderdiniz. Dogru kisa kod bilgisi icin turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001

Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Ulen bu Türk telekom adam mı seçiyor. Fauralılara yok mu yoksa? 2 mesaj yolladım. İki farklı cevap yolladılar. 

Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Degerli musterimiz, hatali kisa kod gonderdiniz. Dogru kisa kod bilgisi icin turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001

Zafer abi faturalı faturasız farketmiyo.

Ama hattın 4.5G değilse olmuyo.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı:

Hat 4.5 G de ben 3G açıyorum. 4.5 G de şarj çok gidiya. 

Bende aynısını yapıyorum, birkaç defa daha dene olmazsa müşteri temsilcisini ara çözerler.

Yanıtlama zamanı:

? GB lar onların olsun. 6GB bitiremiyorum zaten. 2 ,3ay sonra kaçacam zaten Türk Telekom dan. Nalet firma. Göya yeni tarife öneriyorlar eskisinden daha pahalı. Yeni gelenlere ucuz eski müşterilere kazık. 

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Yeni gelenlere ucuz eski müşterilere kazık. 

Aynen öyle ve hepsi böyle. 10 senedir Turkcell kullanıyordum geçen sene 10 kere indirim yapın geçeceğim dedim yoksa yapmadılar adam gibi fiyat -mevcut yıldaki gibi bile vermediler-. Bende seve seve vodafone'a geçtim. 12 ay dolunca hemen Turkcell'e. Madem mevcut müşteriyle oyun oynuyorlar, geçer dururum ben de.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Teoman S. yazdı:

Türk Telekomun intetnetide, 4,5G  de, onların mantığıda, anlayışıda, hepsi..  Sınıfta kalır bişi demiyorum...

Deme deme...

Ben Turkcell harici kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım ?

Yanıtlama zamanı:

Kampanya bitti, Şu an başvurana bir de utanmadan hatalı kod yolladinız diyor.

Yanıtlama zamanı:
36 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Deme deme...

Ben Turkcell harici kullanmadım o yüzden bir yorum yapamayacağım ?

Zenginlik nasıl bir duygu abi anlatsana :P

Yanıtlama zamanı:

Evet kampanya bitti sanırım.

10gb yetmiyodu iyi oldu üç ay boyunca ekstra 18gb. :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.