Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20178 yıl comment_452853 4 minutes ago, Halit AYDIN said: Aklımda dizeler.. "Gece, büyük laciverdi bahçe.." 02.45 an itibari ile sessizlik, sanırım kafamı dinliyorum:) ve tahta kutularda upuzun yatan ölüler.... Sen ne yaptın gece gece hocam. Gece gece gazali geliyorsa aklına şapkanı önüne alıp yanlış nerede bir düşün bence Hayat çok güzel bak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20178 yıl comment_452854 6 dakika önce, Servet Ö. yazdı: ve tahta kutularda upuzun yatan ölüler.... Sen ne yaptın gece gece hocam. Gece gece gazali geliyorsa aklına şapkanı önüne alıp yanlış nerede bir düşün bence Hayat çok güzel bak. Sıkıntı yok hocam:)) https://www.solopianoradio.com geceleri açtığım bir frekansım var..7/24 piano..Klasikler, coverlar, yeniler vs.. İşitilen tınıya göre bazen dizeler canlanıyor zihnimde..O an o geldi aklıma:) şimdi de Tolga Kaya şiiri, Çrtin Tekindor yorumu "Gidiş" şiiri dinliyorum..geceniz güzel olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20178 yıl comment_453658 Odamda oturmuş teneffüse çıkan öğrencileri dinliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20178 yıl comment_454112 33 minutes ago, Olcay Sert said: Naptin sen ya... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20178 yıl comment_454113 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Naptin sen ya... bu kanal fenaymış, sofar tarzı kanallara bakarken çıktı kendileri sağ yanımda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın