Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2017 Totti'nin vedasından bir kesit..Minik takımların kaptanına pazubandını takıyor efsane..25 koca yılın son anları..Arka planda çalan şarkı tanıdık ama çıkartamadım.."Hayat güzeldir" filminden kalmış aklıma.. Şarkı: Noa -- Beautiful that way Totti görüntü: Şarkı link: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 --5 minutes later eklendi-- --7 minutes later eklendi-- 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Radyo trafikte sabah sabah nere kapali nere açık nerde kaza var onu dinliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Sözleri ve güftesi çok özel ve anlamlı. Pek severim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2017 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 ayder'de kaldığımız otele gelmiştiler canlı canlı dinlemek kulakların pasını silmişti. bide şu "senden başka" şarkısını normal olarak söylemişlerdi, tövbe edeyim aşka olarak değil değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2017 Zamanında az dinlemedik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Ramazana uygun dinleyelim, severek ve takdir ederek dinlediğim bir sanatçı: Ömer Faruk Tekbilek. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Gizli ve eski YK'cılarıda beğeni tuşunda bekliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 26 dakika önce, okan ali yazdı: Gizli ve eski YK'cılarıda beğeni tuşunda bekliyorum Bu beni de sardı yha.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap