Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Eskiden TRT'de pazar sabahları gençlik-bilim kurgu tarzında enteresan filmler yayınlanırdı. Onlardan birinde gençler yetenek kopyalama makinesi yapmışlardı. O zamandan beri (yaklaşık 20 yıldır) hayalimdir o makine.. Bir James Hetfield bir de Gary Moore abimizin yeteneklerini kopyalayıp "I know Kung-Fu" demek istiyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Sürüşe göre dinlediğim müzikleri paylaşayım. Sakin, keyifli: Yorgun, bezgin: https://www.youtube.com/watch?v=NvfwBVfZ1EQ Açılın ben geliyom 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Sen gelme abi valla gelme ya. Bu müzikler ne ya. Kaç yaşında adamsın saçın ağarmış hala dıp tıs dıp tıs car car car. Bu ne ya. Gidim arif susam dinliyim biraz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Servetim, en son parça da Ajda Pekkan dan gelsin "aman petrol canım petrol"..[emoji618]️[emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 hakedilen kişiye ithafen büyük bi zevkle dinlenmekte ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Sen gelme abi valla gelme ya. Bu müzikler ne ya. Kaç yaşında adamsın saçın ağarmış hala dıp tıs dıp tıs car car car. Bu ne ya. Gidim arif susam dinliyim biraz Bu şarkı sana gelsin o zaman Hey! Yo! Bu da geri kalanlarımıza: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Bu versiyonu ilk defa dinledim Nostalji Kuşağına devam https://www.youtube.com/watch?v=TUyKJtk3Evc 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Babaya Selam; Damara Devam... https://www.youtube.com/watch?v=gG78lqohwn8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 (düzenlendi) Mart 6, 2015 Fuat Yetişkin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 son zamanlarda dilime dolanan iki parça bad suns...cardiac arrest Diğeri the Church ten under the milky way Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 giriş her ne kadar şımarıkça olsa da devamı bu hatayı telafi ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 ÇOk acaip ..Muhakkak dinleyin şöyle söyleyeyim ÇAL derken müzik çal anlamında değil diğer anlamda kullanıyor. Yakında hapse düşer duyarız Ogün Sanlısoy...ÇAL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap