Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Uygun bir tarihte istanbulda olursa katılırım. @Serdar yamankünefe sözü verirse daha bir istekli olurum sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Uygun bir tarihte istanbulda olursa katılırım. [mention=1562]Serdar yaman[/mention]künefe sözü verirse daha bir istekli olurum sanki [emoji4]Tarih durumuna göre katılma imkanım olursa o iş bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 (düzenlendi) 6 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Adamdan alıp veremediğin nedir haha takılıyorum, potansiyel gördüm bizim gibi rahatsız birisi bence o da ama küstü galiba yüz vermiyor bana... Kasım 29, 2017 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 haha [emoji4] takılıyorum, potansiyel gördüm bizim gibi rahatsız birisi bence o da [emoji4] ama küstü galiba yüz vermiyor bana... Normal adam bize bulaşmaz zaten aşkınızı alevlendirip öpüşüp barıştıralım sizi künefeye mum dikeriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Olay buluşma başlığına doğru evriliyor... gibi geliyor bana... (carteeeeel) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 (düzenlendi) Yan masadan @Serdar yaman yolladı. WhatsApp Video 2017-11-29 at 16.31.54.mp4 Kasım 29, 2017 Semih O. tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 1 dakika önce, Semih O. yazdı: Yan masadan @Serdar yaman yolladı. WhatsApp Video 2017-11-29 at 16.31.54.mp4 Akşam akşam bu video hiç iyi olmadı, napcaz şimdi yemeden de durulmaz ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 1 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: Akşam akşam bu video hiç iyi olmadı, napcaz şimdi yemeden de durulmaz ki. Günahı boynuna valla abi. Anca video çekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 11 dakika önce, Semih O. yazdı: Yan masadan @Serdar yaman yolladı. Ben bu video için bu adamı sokağa attım bilmiyormusun sen ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben bu video için bu adamı sokağa attım bilmiyormusun sen ? Serdar'ı mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Ben bu video için bu adamı sokağa attım bilmiyormusun sen [emoji23]Hahahahahaa attın valla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben bu video için bu adamı sokağa attım bilmiyormusun sen ? sen neymişsin be ağa 6 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Hahahahahaa attın valla hemde eski seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 (düzenlendi) 1 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: aynen ya... Herkes kendinin sponsoru olsun, maksat beraber olmak arabaları yan yana dizip sidik yarıştırmak yani Ben özellikle @Zafer Akbs'ın yanına park edip onu rencide etmek istiyorum mesela Gerçekten bir araya gelelim, bir yemek&tatlı yapalım... Mustang GT yi benimkinin yanına park edersen belki, ama basit sıradan golf ve Rencide?? bi an yüzümde tebessüm oluşturdu ( kahkaha bile attırmadı düşün) Bir İnsanda özgüven olmalı bu nedenle senin adına sevindim Bir saat önce, Serdar yaman yazdı: Normal adam bize bulaşmaz zaten aşkınızı alevlendirip öpüşüp barıştıralım sizi künefeye mum dikeriz Bu konuda şöyle yorum yapayım, Dikkat etmesi gereken bir nokta var, Poyraz kuzeydoğudan eser ? Kasım 29, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Bu konuda şöyle yorum yapayım, [emoji4] Dikkat etmesi gereken bir nokta var, Poyraz kuzeydoğudan eser [emoji41] Kaşınıyorsun bak benden demesi ?Poyraz dinlemez bu adam geldimi elnino gibi gelir [emoji854] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Kaşınıyorsun bak benden demesi ?Poyraz dinlemez bu adam geldimi elnino gibi gelir [emoji854]Hahahahahaa tecrübe konuşuyor duydun mu zafer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap