ER-OL Otomotiv Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2017 Ford Focus 2014 MCA sonrası RS bodykit Açıklama : 2014 sonrası Focus 3.5 Hatchback araçların hepsi için uygundur. Bütün parçalar plastiktir. Ürünler uzak doğu menşeilidir. Komple set olarak satılmaktadır. Stoklarla sınırlıdır. Görseldeki üründür. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Fiyat : Kdv dahil 3.450 tl. İçerik: Ön tampon Ön tampon orta panjur Ön tampon alt panjur Sis far çerçeve 2 adet Sis farı 2 adet RS Logo Arka Tampon Arka Tampon alt difüzör Arka tampon reflektörleri 2 adet Ön Tampon alt muhafaza Marşbiyel bakaliti 2 adet 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Bu setin makyajsız kasaya uygun olanı varmı elinizde(HB)yoksa ileride getirme gibi durumunuz varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 29 dakika önce, Turhan Atasoy yazdı: Bu setin makyajsız kasaya uygun olanı varmı elinizde(HB)yoksa ileride getirme gibi durumunuz varmı? Makyajsız kasanın ki de stoğumuzda mevcut. Sadece marşbiyel bakalitleri şu an tedarik edilemiyor. Bu linkteki ürün farlar ve marşbiyel bakalitleri yok. 1850 tl fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Elinizde olan set RS kiti değil ST kiti,üstteki setten makyajsız olaniçinde var ben onu sormuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Sağ-sol çakma RS dolacak desenize . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 17 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Sağ-sol çakma RS dolacak desenize . Motor olarak istediğimize ulaşamıyoruz bari dış görünüş olarak tatmin olalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Sağ-sol çakma RS dolacak desenize . Şu an maksimum göksel ve benim araç dahil ücretini ödeyip yapabilecek kişi sayısı 10 adet 10 takım geldi Türkiye'ye ondan sonra isteselerde göksel istemedikçe gelmez ...Ya ayrıca bu parayada bu görüntü bedava Body kit ücretine 1000 tl fırınlı plastik astarlı boya 750 tl montaj 750 tl egzos 600tl spoyler ücretinide almak isteyenler hesaba katsınlar !!!Bu parayı verebilecekler girişsinler bu işe daha jant lastik yay bu ücretin içerisinde değil !!!Çakmada olsa benim kendi görüşüm bu işlemlere değer bu parayı çektiği dikkatle diğer focuslardan ayrılmasıyla hak ediyor ... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 24.10.2017 - 17:56 tarihinde, Turhan Atasoy yazdı: Elinizde olan set RS kiti değil ST kiti,üstteki setten makyajsız olaniçinde var ben onu sormuştum. Haklısınız kusura bakmayın bir an yanlış okumuşum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap