Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Kasa Toyota Auris 1.6 Otomatik Hakkındaki Görüşleriniz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Benim idrak yollarım tıkalı zahir. 
Hayırlı olsun diyeceğim, ama neye dediğimi bilemedim.
Konuyu bilmecelikten çıkarıp benim de anlayabileceğim bir formatta yazar mısın [mention=7440]Volkan Ö.[/mention] kardeş...
Henüz bende idrak edemedim.
Biraz kullanayim :)
Detaylı yazacağım. İç isleri bakanı memnun gerisi sorun değil.
Yakup'un bir sözü almam da etkili oldu. İhtiyaç olarak baktım araca zevkleri kenara koydum. İhtiyacı fazlasıyla karşılayacak.
  • Yanıt 51
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arkadaşlar Biraz önce kaporayı verdim. Yakup Yeğen bir focusclup çıkartması yollaya bilirmisin. hatun beğendi konu kapandı. Kendime ilerde kuga alacağım

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Cem bey söylemiş. Gereksiz üretilen araçlar diye düşünürüm hep. Belki sonra kasada  düzelmiştir falan diyim de alırsan ayıp olmasın. ????

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Fazla karıştırma, kendi de bilmiyor ne aldığını... Hanım beğenmiş, bu da yetmiş. Belli ki Karıköy'den alınmış araba. Kullandıkça idrak edecekmiş ne aldığını... 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Aydın Baran yazdı:

Hayırlı olsun da, ne aldın ben anlamadım? focus mu aldın, pulsar mı aldın, civic mi?

Fazla karıştırma, kendi de bilmiyor ne aldığını...

Hanım beğenmiş, bu da yetmiş.

Belli ki Karıköy'den alınmış araba.

Kullandıkça idrak edecekmiş ne aldığını... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Fazla karıştırma, kendi de bilmiyor ne aldığını...
Hanım beğenmiş, bu da yetmiş.
Belli ki Karıköy'den alınmış araba.
Kullandıkça idrak edecekmiş ne aldığını... 
Aynen a busu varmış şu su varmış. Durumundayım hatun mutlu ben mutlu.
--1 dakika sonra eklendi--
Görücü usulüne  devam :kıhkıh:
Bu sefer deneme sürüsü yaptırdım.:) Kısa bir filort var.
--2 dakika sonra eklendi--
Hayırlı olsun da, ne aldın ben anlamadım? focus mu aldın, pulsar mı aldın, civic mi?
2014 advance toyata auris almışım :)
Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Volkan Ö. yazdı:

2014 advance toyata auris almışım :)

iyi günde kötü günde yolda bırakmadan keyifle binmen dileğiyle 

hayırlı olsun abi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Auris başlığı buldum burdan sorayım.. arkadaş 50-55 arası auris bakıyor..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-bandirma-altan-2015-auris-1.33-life-cok-temiz-493948607/detay

bana soruyor çok anlıyorum sanki :) yorum yapabilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:
36 dakika önce, Onur Sezgin yazdı:

Auris başlığı buldum burdan sorayım.. arkadaş 50-55 arası auris bakıyor..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-bandirma-altan-2015-auris-1.33-life-cok-temiz-493948607/detay

bana soruyor çok anlıyorum sanki :) yorum yapabilir misiniz?

Bir yakınımız kullanıyor. Performans isteyen biriyse kesinlikle uzaklaşsın. Arabada hiç bir performans diye bir şey yok biraz fazla hantal. Ha otobanda gider mi gider ama rampada sıkılırsınız. Ekonomikte değildi pek hatırladığım kadarıyla. İç tasarımı kişiden kişiye değişir biraz fazla köşeli olması dışında bence sorun yok. Eğer 1,6 ya çıkılabiliyorsa kesinlikle çıkılmalı.

Birde C sınıfı bir araçta arka camı çevirerek açmak istemem. Active donanıma bakılmalı.

Kutluhan A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Kutluhan A. yazdı:

Bir yakınımız kullanıyor. Performans isteyen biriyse kesinlikle uzaklaşsın. Arabada hiç bir performans diye bir şey yok biraz fazla hantal. Ha otobanda gider mi gider ama rampada sıkılırsınız. Ekonomikte değildi pek hatırladığım kadarıyla. İç tasarımı kişiden kişiye değişir biraz fazla köşeli olması dışında bence sorun yok. Eğer 1,6 ya çıkılabiliyorsa kesinlikle çıkılmalı.

Birde C sınıfı bir araçta arka camı çevirerek açmak istemem. Active donanıma bakılmalı.

Şununla bir görüşsün diyorsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-alicisina-hayirli-olsun-494814119/detay

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Kutluhan A. yazdı:

İlk arabası olacak. Performans aramaz.. eşiyle beraber auris e takıldılar.. beğeniyorlar... 

Yanıtlama zamanı:

1.6 benzinli comfort extra ya da comfort plus 2011-2012 (ilk kasanın makyajlısı) temiz birşey bulunursa 1.33 yeni kasadan daha mantıklı bence.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.