Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20179 yıl comment_434827 İkinci viteste olduğumu iyi hatırlıyorum. Bursanın trafiğinin rezilliğini bilen bilir, takip mesafem açıktı, öndeki araç bir öndeki yük taşıyan kamyonete vurark durmuş, lastikler yeni, yol kuru, abs devreye girdi sonuç fotolarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20179 yıl comment_434828 Geçmiş olsun. Yol ve lastik şartı haricinde sadece sert fren olursa abs devreye girer bu da takip mesafesine uyulduğu taktirde gerekmez. Yol kalitesi bana normal gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434832 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yol kalitesi bana normal gelmedi. +1 birde benim gözlemim ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı lastikler ısınmadan hiç tutmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434844 geçmiş olsun yolda asfalt kalmamış parlayan mıcır taşları var tutummayı azaltmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434850 20 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: geçmiş olsun yolda asfalt kalmamış parlayan mıcır taşları var tutummayı azaltmış. Kesinlikle katılıyorum. O yolda aracın yada lastiğin yapacağı pek bişey yok gibi. Lastiğin tutunacağı pürüz bile kalmamış göründüğü kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434852 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yol kalitesi bana normal gelmedi. +1 5 saat önce, Ozan Kar yazdı: bazı lastikler ısınmadan hiç tutmuyor. +1 Conti SC larım aynen öyle. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl Yazar comment_434891 Yol şartları ile ilgili tüm yorumları bende paylaşıyorum, önümdeki araçda duramamış kaydığından şikayetçi idi. Bursada böyle yollar boldur. Benim araç tabanını tekrar 215 e çıkarmaktan yana düşüncelerim var, good year gibi bi marka da daha avantajlı olabilir bu gibi şartlarda ? Göz göre göre vuruyorsunuz aramızdaki mesafede iyi idi. Düğün telaşem olmasa araç kamerasındaki görüntüyü alıcaktım. Umarım yarına kadar silinmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434893 +1 birde benim gözlemim ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı lastikler ısınmadan hiç tutmuyor.Michelin pilot sport 4 mesela [emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434895 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Michelin pilot sport 4 mesela sportların hepsi diyelim genel olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434896 Geçmiş olsun size birşey olmasın. ABS fren mesafesini uzatır maalesef yolda bozuk ise tutunamamıştır aracınız. Lastik tabanını değiştirmek bence doğru değil özellikle esp li araçlarda yetkili serviste taban genişliğini araca tanımlatmak gerek. (Güncelleme gibi lastik tabanını ve ölçüsünü giriyorlar )Bu işlemi yaptırmadan taban değiştirmeyin bence varsın lastik biraz pahalı olsun. Birde lastiklerinizin üretim tarihi nedir? Kaç kmdir kullanıyorsunuz? Tırnaklar iyi gözüksede sertleştiği için yol tutuşu kaybolabilir. Tarihi kontrol edin 3-4 yıl aralığında ise bence değiştirin. Tekrar geçmiş olsun. Ağustos 19, 20179 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl Yazar comment_434924 Lastikler 2017 üretimi. 5 bin km oldu alalı. Araçtaki orjinal ölçü 215 55 idi ben 205 55 e indim. Yazılımsal bir güncelleme de yaptırmadım. Açıkçası yaptıranıda duymadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20179 yıl comment_434930 Taban ölçüsü, değişimi vs bu konu için bir anlam ifade etmiyor Ve abs her şartta fren mesafesini uzatmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20179 yıl comment_434951 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Taban ölçüsü, değişimi vs bu konu için bir anlam ifade etmiyor Ve abs her şartta fren mesafesini uzatmaz. 1cm daha geniş taban etki etmiyor mu? bence eder.? fren mesafesinde 91 93veya 97olan ağırlık indeksleri hatta lastik basınçları da etkilidir. Abs uzmanı değilim oto lastik dükkanım da yok ? ama kendi aracımı kullanırken dahi yaşadığım bir durum bu. ABS Bazen fren mesafesini uzatıyor. Adana buluşması ayarlayalım 205 e 215 lastik tabanlı iki focus bulalım test edelim? 215 lastikli olanı bende var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20179 yıl comment_434985 Buradaki sorun fren mesafesi değil, abs'nin neden devreye girdiği (doğru anladıysam) Yapılacak test konuyu aydınlatamayacak haliyle. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın