Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl comment_434456 Merhabalar. Focus 3 lerde bildiğim kadarıyla akıllı yakıt sistemi var yani araç dizelse benzinli pompa depoya girmiyor. Buna bağlı olarak yakıt katkı maddesi koymak için bir huni vb birseye ihtiyaç var. Bunu nerden temin edebilirim ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl comment_434457 Buradan olabilir. Geçen yıl 25 liraymış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl comment_434473 Torpido gözü ve bagajı iyice araştırdınız mı, araçla beraber veriliyor çünkü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl comment_434475 Ford yedek parçacılarında mevcut.Bende würth yakıt katkısı almıştım.Ama pompacıyla depoya doldurmayı bir türlü beceremedik.1ay önce 30 liraya aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 20179 yıl comment_434485 Bizim ki stepnenin üzerindeki köpük korumanın gözlerinden birinin içerisindeydi, oraya bir bakmanızı öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20179 yıl comment_434778 yakıt katkısının bazılarının ucunda huni gibi birşey var ,yakıt kapağındaki kilit el ile açılabiliyor .Kilitte 3 nokta var oraya basarsanız ayni anda kilit açılıyor yalniz açılınca oraya huni veya benzer şeyi hemen sokmak lazım kilit kapanır geri yoksa...Yada bir kişi kiliti elle açıp elini orda tutup diğeri katkı maddesini boşaltabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20179 yıl comment_434805 Makyajlı kasalarda siz elinizle kaydırma yapabiliyorsunuz giriş ağzını ama esas sensörlü bölüm daha içeride. Esas açılması gereken bölümü dışarıdan müdahale ile açamazsınız. Mutlaka depo hunisi lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20179 yıl comment_435849 Başka bir başlığa daha yazdım ama bu başlıkta tam benim sıkıntımla ilgili şeyler yazılmış. Kusura bakmayın tekrardan buraya da yazacağım. Pompacı yakıt deposunun üst kapağını kırdı. Çevresi metal olan bu kısmı sökebilir miyim kendim? Söküp güçlü bir plastik yapıştırıcıyla yapıştırmak istiyorum parçalanan kısmı.Aracım 2015 focus 1.5 tdci Ağustos 24, 20179 yıl Erkan C tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın