Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Araç Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Volvo v40 r design örnek [emoji85]

SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ VOLVO V40

İlan No: 446022859

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-volvo-v40-446022859/detay

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 8,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Berat Hasbek
    Berat Hasbek

Sizinki tam böyle olmuş Hocam.  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Niye alınmasın, alınır. Ben aynı ayakkabıyı 5-6 çift giyiyorum.   Dizel otomatik fırsat bulursan al bi şey abi seneye mk4 style alırız. 

• Faiz oranından ziyade toplam geri ödemeye bakın ıvır zıvır masraflarla değişebiliyor. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hakkında hayırlısı olsun, bana sorarsan o bütce ile kesinlikle D sınıfı alırım örneğin :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orpak-auto-2015-opel-insignia-1.6-cdti-edition-elegance-otomtik-443424143/detay

cosmo en üst donanımlı 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-nokta-dan-2015-hatasiz-boyasiz-insignia-cosmo-dizel-otomatik-442243195/detay

Bülent Çelik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

2016 titanium sunroof+bixenon aracım satılık, ilanlarda da mevcut. İlgilenirseniz fiyat konuşabiliriz.

Yanıtlama zamanı:

Ah Golf ah, tadı hala damağımda

Yanıtlama zamanı:
2016 titanium sunroof+bixenon aracım satılık, ilanlarda da mevcut. İlgilenirseniz fiyat konuşabiliriz.

Sedan düşünüyorum teşekkür ederim
Yanıtlama zamanı:

Bende sizin gibi arayışlardayım. Bütçemizde aynı.

Mondeo üzerinde çok düşündüm fakat bagaj hacmi ve dizelinin manuel oluşu sebebi ile maalesef vazgeçtim. Focus'un arka tarafının darlığı ve seneye makyajlanacak olması engelliyor beni.

Dizel Otomatik ve D segment bir araç almak istediğimden bu aralar VAG Grubunda dolaşıyorum.

2013-2014 Passat veya temiz ve mantıklı birşey çıkarsa 2015 Jetta bakınıyorum. Kendimce bir kaç tane buldum. 

Acele etmemek lazım ama ben biraz tezcanlıyım. İnşallah gönlümüze göre buluruz.

Yanıtlama zamanı:
Bende sizin gibi arayışlardayım. Bütçemizde aynı.

Mondeo üzerinde çok düşündüm fakat bagaj hacmi ve dizelinin manuel oluşu sebebi ile maalesef vazgeçtim. Focus'un arka tarafının darlığı ve seneye makyajlanacak olması engelliyor beni.

Dizel Otomatik ve D segment bir araç almak istediğimden bu aralar VAG Grubunda dolaşıyorum.

2013-2014 Passat veya temiz ve mantıklı birşey çıkarsa 2015 Jetta bakınıyorum. Kendimce bir kaç tane buldum. 

Acele etmemek lazım ama ben biraz tezcanlıyım. İnşallah gönlümüze göre buluruz.

Inşallah highline jetta 2015 dsgli 90 k civarı bulunabiliyor. Büyük konuşmayayım ama vag grubunun klasik kokpitini pek beğenmiyorum . 1.4 tsi ve dsg ikilisine laf edemem ikiside ıyi çalışıyor yeni kasa passatlar 120k 'dan başlıyor. Bütçeyi aşıyor.
Yanıtlama zamanı:

Astra 1.6 dizel 136 hp. Exelence ya da dynamic bi araştır derim.

Yanıtlama zamanı:
Astra 1.6 dizel 136 hp. Exelence ya da dynamic bi araştır derim.

Wv, Opel bana uzak markalar .
Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Wv, Opel bana uzak markalar .

Madem öyle, bununla bi pazarlığa tutuş o zaman. Rengi de benim en sevdiğim:) Arabada olabilecek herşey var gibi.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-calisanindan-focus-titanium-x-sanroof-tekno-bi-zenon-465463927/detay

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Serdar yaman yazdı:

Volvo v40 r design örnek emoji85.png

SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ VOLVO V40

İlan No: 446022859

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-volvo-v40-446022859/detay

Bence çok güzel tercih. Sadece benzin olayı :) km az yapılıyorsa örneğin 15bin km ve altı kesinlikle tercih edilebilir. Golf7 de bunun içinde. 

Yanıtlama zamanı:

Kafamda ki araç aslında benzinli DSG Jetta idi.

Sonra baktım o fiyatlara makyajlı kasa 2014 - 2015 TDI DSG alınabiliyor.

Biraz daha kurcalayınca o fiyatlara 2013 - 2014 Passat Highline denk gelebileceğini görünce potaya onuda koydum.

Fiyat sabit ama bu şekilde gidişat 2006 Audi A6 da falan biterse şaşırmam :D 

Benim VAG düşüncem açıkçası aracı ihtiyaç halinde elden çıkarabilme hızına bağlı. 2 Jetta buldum ikiside aradığımda satılıyorlardı :) Nasip değilmiş deyip geçtim.

Yoksa Focus'ta ki sessizliği ve tokluğu Jetta'da bulabilecek miyim bilmiyorum ama bagaj ve iç hacimde ciddi fark olduğunu görüyorum.

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.