Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsmail Ö

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsmail Ö Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kütahya
  • Arabam:
    Focus 1.6 Ti-Vct Style Plus
  • Meslek:
    Maliye
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

İsmail Ö's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. Ah Golf ah, tadı hala damağımda
  2. Yaşadıklarım böyle malesef, en azından başkaları bilinçlensinki tekrarları yaşanmasın. Bu tür bir yazı bulsaydım eğer araştırırken elbette bende hiç bulaşmazdım ama işte...İnşaellah hayrlara vesile olabilmişimdir.
  3. Durum Güncellemesi: Arkadaşlar bugün kalktım ankaraya emr garage a gittim,baktı inceledi ve montaj hatası olmadığına ürünün gerçekten bu araç için olmadığına kanaat getirdi. Kendisi bazı görüşmeler yaptı telefonla araştırdı ama cyclone dahil tam uyumlu bir cihaz bulamadı ve ürünü geri aldı sağolsun. Gitmişken elinde orjinal LLumar cam filmi olduğunu falan söyleyince ön iki cama atr 20 serisi film yaptırdım ve hatta filmde kredi kartımlada kılcal cizikler yapmayıda başardım (o kadar hassas olmasını beklemiyodum açıkcası) bu nasıl düzeltilir değişmeden bilmiyorum çünkü garantiye girmiyomuş bu durum. Yok yere bana hem gidiş geliş benzin parasına hem yapılan o kadar km ye hemde yaşadığım yerde montajı için verdiğim 200 liraya patladı bu saçmalık. Emr garage a gittiğimde en azından bu sebeplerden dolayı bile bi ikram bekliyo insan ister istemez ama işte...insan var insan var. Napalım, çok araştırmıştım ama demekki çok çok iyi araştırmamışım bu bana çok büyük ders oldu, bundan sonrasında bu ve benzeri durumlarda hata yapmayacağımı ve yaptırmayacağımı umuyorum. Orjinal ürün her zaman en iyisidir arkadaşlar bunu asla unutmayın,fantazilere kalkışmayın.
  4. Geçen aradım konuştum iade etmek istediğimi söyledim, pazartesiye kadar kapalıyız dediler. İade edemezsiz dediler nasıl yani dedim,neden iade etmek istiyosun dediler fonksiyon kaybı var dedim,sitede yazılan ve sizin söylediğiniz gibi olmadı durum dedim. Tamam sen gel buraya ben yapacağım dedi. Direksiyondan blutooth, sesli komut sistemi ve diğer şeyler çalışacak yani öyle mi dedim evet dedi. Eğer olmazsa geri alırım dedi. Burdan kalkıp ta ankaraya gideceğim. Umarım buna değer.
  5. O zaman alabilirsin sanırım,uyum sorunu olmayabilir soketlerde vasaire,istersen al montajda yanında ol baktın soketlerin birbirine bağlanmasında problem var hemen geri iade et uydurmaya çalışma onların dediği gibi.
  6. Style da sesli komut sistemi,direksiyondan blutooth kontolleri falan oluyo muydu? Varsa orjinal sisteme dokunma hiç bence.
  7. Sitede yazana aldanıp almasaydım şimdi uğraşmayacaktım böyle şeylerle hiç. İade etmek istiyorum umarım EMR Garage sorun çıkarmaz bu konuda. Memnun değilim mutlu değilim.
  8. İsmail Ö

    Opet mi? Mobil mi?

    Castrol varken...
  9. Kutudan çıkan mikrofonu takmama rağmen ses inanılmaz kötü ve sorunlu. Şu buzzer meselesi bari çözebilsem bi :((
  10. Bu arada sorunumla ilgili çare olarak Buzzer ı değiştirme fikri geldi aklıma ama yüksek sesli bir buzzer nerden bulabilirim bilmiyorum.
  11. Şu an olan sıkıntı direksiyondan blutooth kontrolünün olmaması,direksiyonun sağ arka tarafındaki sesli komut kolunu çekince artık çalışmaması,park sensör bip lerini veren hoparlörün büyük görünmesine rağmen çok zor duyulması,telefondan blutooth u açtığımda cihaz ile eşliyken aramalarda bazen sesi araçtan alamamam ve sesin karşıya kötü gitmesi. Menülerinde sync uygulamasını gördüm girince boş bir ekran çıktı herhangi bir müdahalede yaptırmadı bu neydi onuda anlamadım. (Montaj emr garage ile görüşülerek eş zamanlı yapılmıştır)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.