Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl comment_430130 Herkese merhaba; Şuan halihazırda herhangi bir sorun yok ama kendi kendime sorun bulmaya çalışıyorum galiba 5 yılını dolduran aracın aküsü değişmeli midir ya da daha doğrusu akü ne zaman değişmelidir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl Solution comment_430137 Bittiği zaman. Yani marş basmadığında. Evet sevimsiz bir durum, ama ömrünü önceden kestirmek mümkün değil. Ort. 4 yıl kullanıldıysa ömrü azalmış denilebilir. Ama değişim için yeterli gerekçe midir herkes kendi karar versin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20179 yıl comment_430144 ben arabayı alalı 5 sene, fabrikadan çıkalı 5.5 sene oldu, ısrarla kullanıyorum. en son kışın bitmişti, takviye ile çalıştırdım, şimdilik iyi. Bu kış tamamen gider sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20179 yıl comment_430157 sıkıntı yoksa değiştirmeye lüzum var mı? 8 senenin sonunda sağlam olan fabrikadan takılı akü görmüştük aracın üstünde, araç düzenli çalışıyorsa şarj-deşarj da sıkıntı yoksa uzun yıllar dayanabilir aküler, güneş enerjisi sistemlerinde kullanılan akülere 10 yıl ömür biçiliyor şuanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20179 yıl comment_430172 3 saat önce, Ertan Yücel yazdı: sıkıntı yoksa değiştirmeye lüzum var mı? 8 senenin sonunda sağlam olan fabrikadan takılı akü görmüştük aracın üstünde, araç düzenli çalışıyorsa şarj-deşarj da sıkıntı yoksa uzun yıllar dayanabilir aküler, güneş enerjisi sistemlerinde kullanılan akülere 10 yıl ömür biçiliyor şuanda Yolda kalma ihtimali var. Verdiği sinyaller anlaşılmayabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20179 yıl comment_430182 Benimkinin bitiş haberini aracım çalışmıyorken, teybi çalıştırdiğımda bir saat modu olmasına rağmen beş dakika içinde kapanmasıyla anladım.zaten daha sonrada araç çalışmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431501 Benim aracın aküsü bitmeden 2 gün önce karşılama ışıkları ve cam kumanda düğme ledleri yanıp sönerek haber vermişti. 5 yıllıktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20179 yıl comment_431503 Marş basarken zayıflığı hissedersiniz. Zayıflık yoksa devam edin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın