Mehmet Akpunar Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2017 Herkese merhaba; Şuan halihazırda herhangi bir sorun yok ama kendi kendime sorun bulmaya çalışıyorum galiba 5 yılını dolduran aracın aküsü değişmeli midir ya da daha doğrusu akü ne zaman değişmelidir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Bittiği zaman. Yani marş basmadığında. Evet sevimsiz bir durum, ama ömrünü önceden kestirmek mümkün değil. Ort. 4 yıl kullanıldıysa ömrü azalmış denilebilir. Ama değişim için yeterli gerekçe midir herkes kendi karar versin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 ben arabayı alalı 5 sene, fabrikadan çıkalı 5.5 sene oldu, ısrarla kullanıyorum. en son kışın bitmişti, takviye ile çalıştırdım, şimdilik iyi. Bu kış tamamen gider sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ertan Yücel Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 sıkıntı yoksa değiştirmeye lüzum var mı? 8 senenin sonunda sağlam olan fabrikadan takılı akü görmüştük aracın üstünde, araç düzenli çalışıyorsa şarj-deşarj da sıkıntı yoksa uzun yıllar dayanabilir aküler, güneş enerjisi sistemlerinde kullanılan akülere 10 yıl ömür biçiliyor şuanda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 3 saat önce, Ertan Yücel yazdı: sıkıntı yoksa değiştirmeye lüzum var mı? 8 senenin sonunda sağlam olan fabrikadan takılı akü görmüştük aracın üstünde, araç düzenli çalışıyorsa şarj-deşarj da sıkıntı yoksa uzun yıllar dayanabilir aküler, güneş enerjisi sistemlerinde kullanılan akülere 10 yıl ömür biçiliyor şuanda Yolda kalma ihtimali var. Verdiği sinyaller anlaşılmayabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Cevaplar için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yakup goksu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Benimkinin bitiş haberini aracım çalışmıyorken, teybi çalıştırdiğımda bir saat modu olmasına rağmen beş dakika içinde kapanmasıyla anladım.zaten daha sonrada araç çalışmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Benim aracın aküsü bitmeden 2 gün önce karşılama ışıkları ve cam kumanda düğme ledleri yanıp sönerek haber vermişti. 5 yıllıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Marş basarken zayıflığı hissedersiniz. Zayıflık yoksa devam edin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Akpunar
Herkese merhaba;
Şuan halihazırda herhangi bir sorun yok ama kendi kendime sorun bulmaya çalışıyorum galiba
5 yılını dolduran aracın aküsü değişmeli midir ya da daha doğrusu akü ne zaman değişmelidir ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap