Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Far Sensörü Devreye Girmiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar foruma telefondan giriyorum. Konuyu araştırmama rağmen bulamadım. Konu varsa ve tekrardan açtıysam affola. 

Şimdi soruma geleyim. İkinci el 2013 model focus aldım. Aracımın otomatik farları devreye girmiyor. Bulunduğum yerde servisi de yok. Servise götüreceğim ama önce size sormak istedim acaba bu arızanın masrafı ne kadar olur bilen var mı? Bir de aracın ön camı serviste değişmiş bundan kaynaklı bir arıza olabilir mi?

Yanıtlama zamanı:

Hasan bey merhabalar,

öncelikle bir çok sebebi olabilir, Sigorta kısmında, sensörde, anahtarda, hatta beyinde vs vs ilk olarak sorun ne bilmek lazım 10 TL de olabilir yüklü miktarlarda. 

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Hasan Doğan yazdı:

Arkadaşlar foruma telefondan giriyorum. Konuyu araştırmama rağmen bulamadım. Konu varsa ve tekrardan açtıysam affola. 

Şimdi soruma geleyim. İkinci el 2013 model focus aldım. Aracımın otomatik farları devreye girmiyor. Bulunduğum yerde servisi de yok. Servise götüreceğim ama önce size sormak istedim acaba bu arızanın masrafı ne kadar olur bilen var mı? Bir de aracın ön camı serviste değişmiş bundan kaynaklı bir arıza olabilir mi?

Muhtemelen ondandır. Tam bilgi birikimine sahip olmamakla beraber sürülen jelde sıkıntı çıkabiliyor diye biliyorum. Geçmiş olsun. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler arkadaşlar. Servisi aradım sizin dediklerinizi ve kontrol edilmesi gerekir dedi. Şans meselesi o zaman.

Peki Cihat Bey yüklü miktar ne kadar olabilir?

Hasan Doğan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Türk usulü tamir yöntemini deneseydin. Kuvvetli 1-2 yapıştırıver olmazsa servis tabiki. Alternatif tıp neyse arızalı alete vurmakta o :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zafer Bey aklıma geldi aslında :) Ama daha çok zarar vermekten çekindim açıkçası

Yanıtlama zamanı:

O hırsla camı aşağı indiririm diyorsan tabiki. Çekinmek lazım. Sonra Dimyat a pirince giderken eldeki buydaydan olma. Dipnot Dimyat Mısır'da bir yermiş. 

Yanıtlama zamanı:

Far sensörü ön camda değil bildiğim kadarıyla, gövde üzerinde camın hemen yakınında küçük yuvarlak bişey olması lazım.

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Uğur Akdaş yazdı:

Far sensörü ön camda değil bildiğim kadarıyla, gövde üzerinde camın hemen yakınında küçük yuvarlak bişey olması lazım.

hayır. dediğiniz güneş sensörü, klima kullanıyor. far ve yağmur sensörü camda.

Yanıtlama zamanı:
13.06.2017 - 09:17 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

hayır. dediğiniz güneş sensörü, klima kullanıyor. far ve yağmur sensörü camda.

Şuan yeni öğrendim :) Merak ettim biraz bakınayım :D

Yanıtlama zamanı:

Far sensöru ön camda hatta araci calistirip sensorun oldugu yeri disardan biseyle kapatirsaniz farlarin yandigini gorursunuz 

Yanıtlama zamanı:

Merhaba hayırlı akşamlar bişey danışabilir miyim acaba
Aracımı ilk aldığımda yağmur sensörü çalışıyordu şuan çalışmıyor neden olmuş olabilir
Araç haraket ettikten sonra kapıların kilitlenmesi için bu forumda yazılan işlemleri yapmayı denedim acaba onun etkisi olmusmudur (kilitlenme işide olmadı [emoji23])

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Gökhan Günçiçeği yazdı:

Merhaba hayırlı akşamlar bişey danışabilir miyim acaba
Aracımı ilk aldığımda yağmur sensörü çalışıyordu şuan çalışmıyor neden olmuş olabilir
Araç haraket ettikten sonra kapıların kilitlenmesi için bu forumda yazılan işlemleri yapmayı denedim acaba onun etkisi olmusmudur (kilitlenme işide olmadı emoji23.png)

Ayarlardan kontrol ettiniz mi acik mi yagmur sensoru ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.