Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20179 yıl comment_417551 Arkadaş 2017 focus trend x lerde esp veya asr yi devre dışı bırakabiliyor muyuz? Saygılar Focus ailesi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20179 yıl Solution comment_417553 Bu tür bilgiler kullanım kılavuzunda mevcut PC'ye indirebilirsiniz.ESP kapatılamaz fakat TCS kapatılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl Yazar comment_417570 Aracımı henüz teslim almadığım için klavuzunu okuyamadım. Ondan sordum.. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417571 1 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı: Aracımı henüz teslim almadığım için klavuzunu okuyamadım. Ondan sordum.. ? Teslim alınca da aynı şeyi yapacaksınız https://www.focusclubtr.com/topic/985-focus-mk-iii-3-türkçe-kullanım-kılavuzu/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl Yazar comment_417593 Okumayı severim. Valla benim eski arabamdaki teknik ve gizli özelliklerini nvw de çalışan satış temsilcileri bile bu kadar farkında değildi.. defalarca okumuştum. Kasko poliçemi bile son hecesine kadar okurum.. Böyle de bi delikanlıyım.. --20 dakika sonra eklendi-- Bu arada klavuzu şimdiden okumama vesile olduğunuz için teşekkür ederim Nisan 25, 20179 yıl Burak Şenoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20179 yıl comment_417594 23 minutes ago, Burak Şenoğlu said: Okumayı severim. Valla benim eski arabamdaki teknik ve gizli özelliklerini nvw de çalışan satış temsilcileri bile bu kadar farkında değildi.. defalarca okumuştum. Kasko poliçemi bile son hecesine kadar okurum.. Böyle de bi delikanlıyım.. ? Herhangi bir komut ve dugme vasitasiyla kapatamazsiniz, fakat arabanin sigorta kutusunda 19. sigortayi sokerseniz ABS ESP ASR kapanir. (bkz://dinamometre tecrubeleri) Fakat bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu agirlikta arabayi ozellikle trafikte bunlar olmadan kullanmayin derim. Nisan 25, 20179 yıl Servet Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın