Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416378 Herkese Merhaba, Aracımı almadan evvel araç ve özellikleriyle ilgili bir çok video izledim ve doküman okudum. Bir çok Sync 3 incelemesinde ekranda klima kontrollerinin de olduğunu gördüm. Ancak aracımı teslim aldığımda klima kontrollerinin olmadığını fark edince biraz hüsrana uğradım. Şu anda klima kontrollerini aktive etmek için bir yol olup olmadığını araştırmaktayım. Anladığım kadarıyla Sync 3 ün içerisinde bir çok gizli menü mevcut. Ancak ortaya çıkarmak için biraz uğraşmak gerekecek anlaşılan. Örneğin dün okuduğum bir yazıda yazılanları denedim ve test menüsüne ulaştım. Bu menüde Sync 3 ün bir çok temaya sahip olduğunu gördüm. Lincoln'e ait olan bir tane vardı ve hoşuma gitti. Ancak anladığım kadarıyla temalar sadece geçici olarak kullanılabiliyor. Klima kontrolleri ve gizli menülerle ilgili bilgisi olan varsa paylaşmasını rica edeceğim. Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416398 Klima kontrolünü çıkarttılar sistemden. Eski araçlarda var evet. Test menüsü vs diğer yaptıklarınızı da paylaşırsanız güzel olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416399 eject ve >seek buttonlarına birlikte 5-10 sn basınca test modu çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416410 @Yakup Çağatay neden sync 3'ten klima kontrolünü çıkardılar acaba bilgin var mı ? benim kide sync 2.. klima kendini 1-2 defa kendi kendine açtı tamamen kapalıyken. Acaba sistem sesli kontrol muhabbettinden mi acti diye düşünmüştüm.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416411 Bilgim yok da en az ortalama 7-8 aydır yok ki eski sync de de yoktu. O zaman gereksiz diyordum hala aynı fikirdeyim görsellik dışında avantajı yok bana göre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416412 İki ayrı kontrol bence de gereksiz. Ben olsam klima paneli yerine bir hızlı erişim tuşu koyar, sadece dokunmatik ekranda gösterirdim. Hem tasarruf yapmış olurdum, hem de fazladan saklama gözüm olurdu Ford lüks alternatifi tercih etmiş. Araçlar arasındaki donanım farklarını yönetmek güç gelmiş ve sistemi basitleştirmek adına bu yönde değişiklik yapmış olabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416420 Benim araç 2015 benimkinde klima kontrolü mevcut hatta ses ile kontrol de var ( her ne kadar kullanmasam da ). @okan ali aynı sorunu 5-6 kez ben de yaşadım. Klima kapalıyken birden kendini açtığı oldu, nedeni meçhul, sadece yorum olmak ile birlikte iç havayı ölçen bir nem sensörü falan yapmış olabilir belki!!! Ama sesli komut sisteminden olabileceğine pek ihtimal vermiyorum çünkü isteyerek açmak istersen bile komut butonuna basacaksın sonra klima aç diyeceksin yani en az 3 işlem yapmak gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416441 @Aşkın K. aynı olayı yaşıyanı görmek güzel servise gittim dedim böyle böyle.. Eleman makineye bağladık abi sorun yok deyince bişe diyemedim Sonradanda yapmadı... ama dediğin gibi sensör vs bişeyden yapabilir araba genelde buguluyken yaptı bende.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl Yazar comment_416471 Test menüsünden bir kaç fotoğrafı aşağıya ekliyorum. Aracımda navigasyon olmamasına rağmen alt yapısı hazır görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416483 @Günal Yılmaz Aracınızda gpsm adı verilen bir modül var. Bu modül gps bilgilerini sync modülüne aktarmakla görevli. Bu bilgiler, kaza esnasında araç koordinatlarını belirlemek ve ekrandaki pusulayı çalıştırmak için kullanılıyor. Navigasyon için ise başka anten kullanılıyor (sync 3 için). Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl Yazar comment_416546 İkinci antene ihtiyaç duyulması enteresanmış doğrusu. Sonuçta navigasyon da aynı konum bilgilerini kullanıyor. Vardır bir bildikleri diyeceğiz o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl comment_416564 [mention=16803]Günal Yılmaz[/mention] Aracınızda gpsm adı verilen bir modül var. Bu modül gps bilgilerini sync modülüne aktarmakla görevli. Bu bilgiler, kaza esnasında araç koordinatlarını belirlemek ve ekrandaki pusulayı çalıştırmak için kullanılıyor. Navigasyon için ise başka anten kullanılıyor (sync 3 için). Murat abi illa bize Sync 2 to Sync3 işini yaptırcan veriyon zehri damardan damardan @semih O Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl comment_416565 Ayni şey Sync 2 için de geçerli zaten. Acil yardım olayı işte Sync 1'de de var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl comment_416584 Burada ilginç olan; sync 1'de iki ayrı anten vardı. Sync 2'de tek antene indi (navi'de gpsm'den almaya başladı). Sync 3 için antenleri yine ayırdılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 20179 yıl comment_416591 30 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Burada ilginç olan; sync 1'de iki ayrı anten vardı. Sync 2'de tek antene indi (navi'de gpsm'den almaya başladı). Sync 3 için antenleri yine ayırdılar. SYNC 2, yaramaz ya ondan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın