Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 20179 yıl comment_417809 eklerde faturayı görebilirsiniz. tek tek yapılan işlemler yazılmış. 2000 tl ödedim. Cem Bey'in dediği gibi içimi rahatlatmak adına yaptırdım triger değişimini. Çıkan kayışlara baktığımda ise 4. yıl 49000 km. de pırıl pırıl kayışlar, en ufak bir yıpranma görünmüyor. dediğim gibi ya birşey olursa ve nasılsa satana kadar en az 1 kere değiştirmem gerekecek düşüncesiyle değiştirdim ve gördüm ki değiştirmeye gerek yokmuş ama bunu otosana nasıl kabul ettirebiliriz onu bilemiyorum. arka balata değişti ve carbon clean yapıldı ayrıca. selamlar grup arkadaşlarıma... 1.pdf 2.pdf Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 20179 yıl comment_417816 Bir saat önce, Yasin Tansu Dinler yazdı: bunu otosana nasıl kabul ettirebiliriz onu bilemiyorum Otosan'a bir şey kabul ettirmey gerek yok. Nasıl olsa araç dört yılda garanti dışına düşüyor, yani iş kullanıcının kararına kalıyor. Otosan 1.8 Lynx motorlarda küçük ticarilerde özellikle emniyet teşkilatında yaşadığı olumsuz deneyimi tüm motorlara tedbir olarak uyarlanmış görünüyor. Bu kısa değişim aralığı bence kesinlikle amacını aşan ve gereksiz bir uygulama. Geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 20179 yıl comment_418015 17.04.2017 - 09:16 tarihinde, Çağlar Kasımoğlu yazdı: Ali Bey, Trigeri 73.000 km'de değişmenize gerek yok, değişimi 120.000 km'de yapsanız yeterlidir. Fakat psikolojik olarak rahatlamak istiyorsanız değiştirebilirsiniz. Triger değiştiğinde devirdaim(su pompası) değişmenizi şiddetle öneriyorum. Triger seti 200 TL V kayışı 20 TL Hava filtresi 40 TL Yağ filtresi 20 TL Trigeri en uygun bilya-rulman satıcılarında bulabilirsiniz. Devirdaimi ise Ford yedek parça satıcılarında. Fakat öncelikle sponsorumuz ER-OL otomotive sormanızı tavsiye ederim. --51 dakika sonra eklendi-- Bu değerli bilgiler için teşekkür ediyorum. 120.000 Km okuyunca rahatladım. Benim aracım 90.000 Km.'de. Tavşanlı'da ikamet ediyorum. Uygun bir zamanda Bursa'ya gidince ilgilenirim. Bana Bursa' da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? Nisan 27, 20179 yıl Levent KAYIK tarafından düzenlendi Yanlış yere yazmışım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 20179 yıl comment_418119 Maalesef. Triger değişim işi hassas iş. İşi bilen birisinin yapması gerekiyor muhakkak. Özel Ford servisleri yapar fakat ne kadar sağlıklı yapar, hangi fiyata yapar bu önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420355 Merhaba, 1.6 tdci hatchback 2009 model ford focus sahibiyim. Triger seti, fren balatası ve yakıt filtresi değişmek istiyorum. Orjinal servis parçaları fiyatları ve işçilik makul gelmediği için başka markaları kullanmayı düşünüyorum. Kalite bakımından önereceğiniz ürün markası ne olur ? Bugün parça siparişi vereceğim yanıt verebilirseniz çok sevinirim./ şimdiden teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420357 2 dakika önce, Onur Ş. yazdı: Merhaba, 1.6 tdci hatchback 2009 model ford focus sahibiyim. Triger seti, fren balatası ve yakıt filtresi değişmek istiyorum. Orjinal servis parçaları fiyatları ve işçilik makul gelmediği için başka markaları kullanmayı düşünüyorum. Kalite bakımından önereceğiniz ürün markası ne olur ? Bugün parça siparişi vereceğim yanıt verebilirseniz çok sevinirim./ şimdiden teşekkürler.. @ER-OL Otomotiv'e ulaşın onlar tüm ürünlerin fiyatını ve kalitesini aktarsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420364 Erol otomotive ulaşırız tabi ancak kullanıcı yorumu da lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420365 1 dakika önce, Onur Ş. yazdı: Erol otomotive ulaşırız tabi ancak kullanıcı yorumu da lazım.. Doğrudur da cevabını almak/bulmak çok kolay olmayacaktır, bu yüzden güvendiğimiz yerlerden fikir almak da fena olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420370 2009 model dizel Focus aracımı 93 bin de triger ve v kayışı serviste 700 tl civarı fiyatı ile Şubat Ayı gibi Değişti ben il dışındaydım aracı yeni almıştım ve babam ilgilendi. Daha sonra öğrendim ki su pompası değişmemiş servisi Aradım kontrolleri yaptık Değiştirme Gereği duymadık ama bi sıkıntı çıkarsa yardımcı oluruz demişlerdi. Daha önceki aracımın trigerini sanayide değiştirdim ve sente atlattılar kaç kere bende aynı hatayı Focus da yapmamak için serviste yaptırdım. Sonuçta triger uzun kmler ve yıllarca kullanıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420371 27 dakika önce, Onur Ş. yazdı: Merhaba, 1.6 tdci hatchback 2009 model ford focus sahibiyim. Triger seti, fren balatası ve yakıt filtresi değişmek istiyorum. Orjinal servis parçaları fiyatları ve işçilik makul gelmediği için başka markaları kullanmayı düşünüyorum. Kalite bakımından önereceğiniz ürün markası ne olur ? Bugün parça siparişi vereceğim yanıt verebilirseniz çok sevinirim./ şimdiden teşekkürler.. Merhaba triger seti Ford kutunun içinden de çıkan ürün olan daycoyu öneririm. Kdv dahil 155 tl fiyatı var. Fren balatası olarak orijinal motorcraftın 120 , eşdeğer olarak da kale marka ürünü tavsiye edebilirim 1 yıl değişim garantili olarak 55 tl fiyatı var. Alman malı olarak Meylenin de 75 tl fiyatı var Yakıt filitresi olarak da orijinal ürünün içinden UFİ marka çıkar onun da 95 tl fiyatı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20179 yıl comment_420372 Erol otomotiv fk ve dayco marka iki adet üründen bahsetti.. en uyumlu ve önderebileceğiniz marka nedir diye sorduğumda dayco yu önerdi? Bu mudur sizce? --9 dakika sonra eklendi-- 13 dakika önce, ER-OL Otomotiv yazdı: Merhaba triger seti Ford kutunun içinden de çıkan ürün olan daycoyu öneririm. Kdv dahil 155 tl fiyatı var. Fren balatası olarak orijinal motorcraftın 120 , eşdeğer olarak da kale marka ürünü tavsiye edebilirim 1 yıl değişim garantili olarak 55 tl fiyatı var. Alman malı olarak Meylenin de 75 tl fiyatı var Yakıt filitresi olarak da orijinal ürünün içinden UFİ marka çıkar onun da 95 tl fiyatı var. Tam aradığım şey buydu işte. Deneyimli kişilerden mantıklı öneriler.. ağzınıza sağlık ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_439045 Merhabalar mk 2.5 kasa aracım için dyco triger seti aldım,usta ina daha iyi hem dyco focuslarda fazla ses yapiyor diye bir sey söyledi arkadaslar bu konuda yardımcı olabilecek var mı?'' söyleyen de yetkili servis çalışanı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_439056 Merhabalar mk 2.5 kasa aracım için dyco triger seti aldım,usta ina daha iyi hem dyco focuslarda fazla ses yapiyor diye bir sey söyledi arkadaslar bu konuda yardımcı olabilecek var mı?'' söyleyen de yetkili servis çalışanıSallamış. Triger kayışı ses yapmaz ayrıca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_439064 Set olarak değiseceginden rulmanlarindan mi bahsetti acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_439076 Set olarak değiseceginden rulmanlarindan mi bahsetti acaba?Onlarda ses yapmaz. Ki Dayco orijinal dır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın