Mehmet Çayır Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2017 Merhaba arkadaşlar elm327 ile focus 2010 model arasında lastik basınç göstergesini aktif etmek istiyorum hangi menüdedir yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Elm ile açılan özellikler başlığını okudunuz mu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çayır Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Evet okudum focus 2 de lastik basınç göstergesi ile ilgibi bişey göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 16 dakika önce, Mehmet Çayır yazdı: Evet okudum focus 2 de lastik basınç göstergesi ile ilgibi bişey göremedim Çünkü orası mk3 ondan dolayıdır fakat biraz bekleyin @Ozan Karbelki cevap verebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 49 dakika önce, Mehmet Çayır yazdı: Evet okudum focus 2 de lastik basınç göstergesi ile ilgibi bişey göremedim Aracınızda lastik basınç sensörü var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Sensörsüz şekilde yani lastik çevresini ölçerek aktif etmeyi soruyor sanırım arkadaş. ESP var mı araçta? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çayır Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 lastik basınç sensörü yok sadece göstergede görünmesini istiyorum göstermelik yani . bunu yapan arkadaşlar var ama ücretli yapıyorlar bende elm327 aparatı var sadece hangi menüde ve ne isim ile geçtiğini ögrenmek istiyorum daha önce yapan arkadaşlar var ise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Soruma yanıt vermediniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çayır Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Soruma yanıt vermediniz? kusura bakmayın atlamışım hayır esp yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 1 dakika önce, Mehmet Çayır yazdı: kusura bakmayın atlamışım hayır esp yok @Ozan Kar, esp'siz zaten olma ihtimali yoktu değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çayır Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: @Ozan Kar, esp'siz zaten olma ihtimali yoktu değil mi? gem de rom508 ise yapılıyor diye biliyorum yaptıranlar var işe yarayıp yaramaması önemli değil sadece yol bilgisayarında görüntü olarak olsun istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: @Ozan Kar, esp'siz zaten olma ihtimali yoktu değil mi? F2 hakkında pek bilgim yok ama öyle olması lazım, eski cmaxte açmamıştım çünkü. F3te kesin öyle ama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Çayır
Merhaba arkadaşlar elm327 ile focus 2010 model arasında lastik basınç göstergesini aktif etmek istiyorum hangi menüdedir yardımcı olursanız sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap