Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Continental Eco contact 5 ile Premium contact 5 Yakıt Tüketim Farkı???

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bakıyorum ediyorum. Goodyear daha ağır basıyor. Yol tutuş ıslak / kuru falan. Ama diğer yönde de 4 lastikte 100 tl fark var. Bilemedim... :S

• Yanıt 69
  • Görüntüleme 24,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kaynak? yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamıyorum. her zaman ki gibi işkembeden sallama...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

4, 4. Ne 3'ü canım  Conti, Goodyear mı öyle her yola gelsin  Fiyat iyi ama rakipsiz de değil.    http://www.hepsiburada.com/continental-205-55r16-91v-contipremiumcontact5-oto-lastik-uretim-y

• Anıl Erdoğan
    Anıl Erdoğan

Arkadaşlar lastiğimi bugun aldım 4 adet gy efficentgrip 4 kanal 2017 6. Hafta üretimi lastikler montaj dahil 900 TL kredi kartı 6 taksit ile satın aldım Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Etiket değerleri gy daha iyi 

Reel test dede conti 75, gy 72 almış

yorumlar da burda ve başka forumlarda genel anlamda yakıt konusunda herkes gy nin tasarruflu olduğunu yazmış Beni etkileyen bu oldu açıkçası 

--4 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

Bakıyorum ediyorum. Goodyear daha ağır basıyor. Yol tutuş ıslak / kuru falan. Ama diğer yönde de 4 lastikte 100 tl fark var. Bilemedim... :S

İzmirde olsaydınız bizim mahallede goodyear 237  verecek

Toplam 950

Yardımcı olmaya çalışırdım

Hatta 2 araba gelcez 900 yap derdim ?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Anıl Erdoğan yazdı:

Etiket değerleri gy daha iyi 

Reel test dede conti 75, gy 72 almış

yorumlar da burda ve başka forumlarda genel anlamda yakıt konusunda herkes gy nin tasarruflu olduğunu yazmış Beni etkileyen bu oldu açıkçası 

--4 dakika sonra eklendi--

İzmirde olsaydınız bizim mahallede goodyear 237  verecek

Toplam 950

Yardımcı olmaya çalışırdım

Hatta 2 araba gelcez 900 yap derdim ?

Teşekkürler. Burda da buldum 950 ye 2016 üretim. Şimdi birde yakıt tasarrufu deniyorya yılda ne kadar? Benim için önemli olan yakıttan ziyade yol tutuş ve güvenlik.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Teoman Saraç yazdı:

Teşekkürler. Burda da buldum 950 ye 2016 üretim. Şimdi birde yakıt tasarrufu deniyorya yılda ne kadar? Benim için önemli olan yakıttan ziyade yol tutuş ve güvenlik.

Yakıt ilk sayfa verilen bir siteye göre yaklaşık ort hesap ile her deger de 100TL bir yakıt artısı oluyor

Yani A ile C arasında 200 TL bir fark var

Yakıt haricinde sesde önemli etken

Bu arada benim bulduğum lastikler 2017

Yanıtlama zamanı:

2 db fark var aralarında. Sanırım fazla detaya inmeye başladım. Böyle oluncada cılkı çıkıyor. Sanırım ben GY den vazgeçtim. :D Teşekkürler Bekleyip kullanıp göreceğiz.. Hayılrı olsun şimdiden...

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

4 lastikte 100 tl fark var.

oda sökme takma parası

7 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

Sanırım ben GY den vazgeçtim

lastik konusunda mottom bütçe uygunsa conti yoksa araştırma yapmak gerek var (örnek kışlıklar lassa). ben alırken eco, sport ve premium arasında kaldım. her gün arabayı kullandığım için biraz konfor odaklı olsun dedim. ve premium5 aldım. 

Yanıtlama zamanı:

Çok gıcık bir durummuş lastik almak heleki bilgin yoksa. Napalım Conti alıp deneyeceğiz bakalım.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

@Yakup Çağatay Conti Prem5 leri aldım Hb den. Bakalım. Beğenmezsem alırım anahtarını haberin ola..... :D

sökme takma kaç para tutcak acep, bide balans tabi

Yanıtlama zamanı:

Sökme, takma, balans ve otel hizmeti sürekli bıraktığım yere yaptıracam. 140 tl.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

@Yakup Çağatay Conti Prem5 leri aldım Hb den. Bakalım. Beğenmezsem alırım anahtarını haberin ola..... :D

abi verdiğin sipariş yeri burası mı? bende sipariş vereceğim de :)

http://www.hepsiburada.com/continental-205-55r16-91v-contipremiumcontact5-oto-lastik-uretim-yili-2017-p-OTLSTCON0356252?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=Cj0KEQjwtu3GBRDY6ZLY1erL44EBEiQAAKIcvkCjFsU0NoBTH7aEHvytElArPfyMuljqYJuq3-5dRAEaAm668P8HAQ

Yanıtlama zamanı:

919,60 tl onayladım :)  Bugün kargoyu kaçırdım ama :( 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

Sökme, takma, balans ve otel hizmeti sürekli bıraktığım yere yaptıracam. 140 tl.

otel hizmeti iyiymiş :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.