Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl comment_404283 Radyo dinlemeyi severim. Shark anten aldım olmadı. Çinden kısa anten aldım oda olmadı. Orjinal uzun anten gibi kaliteli bir çekim olmadı. Aksesuar kataloğundaki bu anten acaba nasıldır? Bu anteni alan varmı? Ya da tavsiyesi olan varmı? Not: Bizim goy goy tayfasından gelecek yorumlara hazırım Şubat 7, 20179 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl comment_404284 Kötü olsa Avrupalıya iteleyemezler Sen al bize yorumla http://acvgmbh.de/home_en/en/acv-sport-antenna/ @Teoman Saraç yorumlar fena değil https://www.amazon.de/ACV-Kurzstabantenne-Sport-Antenne-Erstausrüster-Qualität/dp/B00KIMBNFG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486504901&sr=8-1&keywords=acv+sport+antenne Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl Yazar comment_404285 Yakup Almancaya ilgi nerden? Genelde İngilizce olur yorumlarda... Teşekkürler. Çeviriyle okuyacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl comment_404287 3 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Yakup Almancaya ilgi nerden? Genelde İngilizce olur yorumlarda... Teşekkürler. Çeviriyle okuyacağım Abi ürün Alman malı, haliyle yorumun fazlası burada Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl comment_404288 Orjinal antene don baglayip gezmek gibisi yok... bide bagaji acinca spoiler cat cut diye carpmiyor mu, bayiliyorum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 20179 yıl comment_404294 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Orjinal antene don baglayip gezmek gibisi yok... bide bagaji acinca spoiler cat cut diye carpmiyor mu, bayiliyorum ? Bende ayar oluyorum spoilera çarpmasına. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404308 Zamanında sabrinin tavsiyesi üzerine almıştım sahibindende ilanıda yok bulamadım bulursanız tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404316 oem anten çubuğunu 60tl almıştım çalınınca, ozaman bu olsa bunu alırdım http://www.fordaksesuar.com/Mob/focus/2011/s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-bilgilendirme-sistemi/di%C4%9Fer-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-bilgilendirme-sistemi-aksesuarlar%C4%B1/spor-anten/2049615 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404319 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Zamanında sabrinin tavsiyesi üzerine almıştım sahibindende ilanıda yok bulamadım bulursanız tavsiye ederim o değil de... sen bu arabayı nasıl sattın olm, nasıl nasıl nasıl Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404320 o değil de... sen bu arabayı nasıl sattın olm, nasıl nasıl nasıl Defol çık hayatımdan [emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404327 Ben bundan sipariş verecektim yalnız Bizim buradaki Ford Bayiisi TMSF'ye devredildi. Yetki belgesi elinden alındı. Araç satışı ve yedek parça tamamen durdu. Alacak olan varsa bana da alsın havale çıkayım hesabına Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404330 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Defol çık hayatımdan neyse, mondeo da anten yok, onunla avun sen son pişmanlııııık neye yaraaaaaarrrr.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404333 Önemli olan boyu değil işlevi derler ya... Yanlıştır, boyu ne kadar uzunsa işlevi de o kadar iyi olur. Nasıl? Yok hemen paniğe kapılmayın, anten için yazıyorum... Alman malı da olsa kısa anten özellikle bizdeki gibi ondalık hanelere istasyon sıkıştırılmaya çalışılan büyük şehir ortamında yaşayanlar için orijinal anten ayrıştırma açısından daha iyi performans sunacaktır. Ancak boy takıntısı olanlar da ACV gibi göreceli kaliteli ürünleri kullanarak bir orta yol bulabilirler. Ama uzun antenin raconu da ayrıdır... Şubat 8, 20179 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404335 Link eklediğim sitede ACV spor anten satılmaktadır. Fordaksesuarları sitesindeki antenle aynı görsele ait. site ile hiç bir bağlantım yoktur. sorumluluk alışveriş yapana aittir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın