Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403645 Değerli forum takipçileri bugün arabayı bir ustaya gösterdim triger setini değiştirmek için bana ısrarla gates markayı önerdi (acaba elinde bu marka mı vardı diye insan şüpheye düşüyor.) bu marka hakkında bilgisi olan var mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403647 Değerli forum takipçileri bugün arabayı bir ustaya gösterdim triger setini değiştirmek için bana ısrarla gates markayı önerdi (acaba elinde bu marka mı vardı diye insan şüpheye düşüyor.) bu marka hakkında bilgisi olan var mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler. Takılmayacak bir marka olmamakla birlikte bir Dayco değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403663 Gates marka bildiğim kadarıyla orjinal üretici. Opeleydi galiba ürün veriyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl comment_403686 Ne profil bilginizde ne de konuda hangi focus olduğuna dair tek bilgi dahi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20179 yıl Yazar comment_403693 Profili güncelledim. Haklısınız araba hakkında bilgi vermeyi unutmuşum Yakup Bey. Araba 2008 Focus 1.6 TDİ Collection Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın