İzzettin Alptekin Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2017 Değerli forum takipçileri bugün arabayı bir ustaya gösterdim triger setini değiştirmek için bana ısrarla gates markayı önerdi (acaba elinde bu marka mı vardı diye insan şüpheye düşüyor.) bu marka hakkında bilgisi olan var mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Değerli forum takipçileri bugün arabayı bir ustaya gösterdim triger setini değiştirmek için bana ısrarla gates markayı önerdi (acaba elinde bu marka mı vardı diye insan şüpheye düşüyor.) bu marka hakkında bilgisi olan var mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler. Takılmayacak bir marka olmamakla birlikte bir Dayco değildir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Israrla Dayco! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Gates marka bildiğim kadarıyla orjinal üretici. Opeleydi galiba ürün veriyordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Dayco 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Ne profil bilginizde ne de konuda hangi focus olduğuna dair tek bilgi dahi yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İzzettin Alptekin Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Profili güncelledim. Haklısınız araba hakkında bilgi vermeyi unutmuşum Yakup Bey. Araba 2008 Focus 1.6 TDİ Collection 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap