Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403400 Titanium X paket ve full opsiyonlu (sesli komut haric ) aracimi yeni aldim ve bunlarda start stop özelliginin var olduğunu duydum kitapcigindada var ..Fakat hic çalıştığını görmedim ben.. Led testinde ise start stopun isigi yanmiyor .. Aldigim adam aküyü değiştirmiş start stoplu akü yok suan .. Aküyü ölçtürdüm ve degeri iyi dediler .. Bu özelliği iptal etme.durumu oluyor mu ? Kapali ise nasil acacam nasil kullanabilirim bu özelliği ? Şimdiden teşekkürler yardimci olanlara Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403401 Hangi yıl? Hangi motor? Neredesiniz? SS çalışması için gerekli koşullar kış şartlarında her zaman oluşmuyor. Bu mevsimde hele ki şehir içi kullanımda yeterince ısınmadığı için çalışmayabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403404 Şimdi, Ibrahim T. yazdı: 2013 model 1.6 dizel Ankaradayim Bu soguklarda start stop calismaz zaten. Arabaniz sabah duzgun mars aliyorsa eger sorun yok. Sicakliklarin +4C derece olmasi, arabanin isinmis olmasi, emniyet kemerinin takili olmasi, akunun dolu sarj olmasi lazim. Not: Dizellerde start stop var miydi bilmiyorum ama yukarida soylediklerim start stoplu araclarda calisma sekli, ayrica kitapcikta yazan her ozellik arabanizda olacak diye birsey yok. Tum modeller icin tek kitapcik var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403405 2011'de gelen ilk tdci partisi s&s'liydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl Yazar comment_403407 Aracım tek seferde calisiyor -12 derecede .. Ama aldigim günden beri hic calismayinca bir arizami var gibisinden düşünmeye basladim yada aküden oldugunu düşünmeye baslamistim..Birde forumda sormak istedim..Basindan gecen birisi vardir diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403408 2 dakika önce, Ibrahim T. yazdı: Aracım tek seferde calisiyor -12 derecede .. Ama aldigim günden beri hic calismayinca bir arizami var gibisinden düşünmeye basladim yada aküden oldugunu düşünmeye baslamistim..Birde forumda sormak istedim..Basindan gecen birisi vardir diye Buyrunuz: https://www.google.com.tr/#q=focusclubtr.com+start+stop Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl Yazar comment_403409 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Buyrunuz: https://www.google.com.tr/#q=focusclubtr.com+start+stop Teşekkürler ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403410 Bu start stop kafasına göre takılan bir donanım. Bütün şartların aynı olduğu zamanlarda bile bir çalışıyor, bir çalışmıyor. İki gün ardışık çalışmadı hadi servise gidip göstereyim dedim. Yolda çalıştı geri döndüm. Kendi haline bıraktık biz Kuga da onu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl Yazar comment_403413 Galiba bende sizin gibi yapacagim ..Ama en azindan arabanin donanimin çalışıp calismadigini bilsem oda yeterdi neyse her kosulun uygun oldugu bir zamanda tekrardan deneyecegim ..Ama akünün SS akü olmak zorundami ? Normal akü ile calisirmi bu özellik Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403415 Şimdi, Ibrahim T. yazdı: Galiba bende sizin gibi yapacagim ..Ama en azindan arabanin donanimin çalışıp calismadigini bilsem oda yeterdi neyse her kosulun uygun oldugu bir zamanda tekrardan deneyecegim ..Ama akünün SS akü olmak zorundami ? Normal akü ile calisirmi bu özellik Çalışmaz. SS akü olmalı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403417 Konuyu görünce benimde aklima geldi Acaba benim aractada varmi start stop 2015 focus 3 titanium Yani varsa bendede hic calismadi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403418 1 dakika önce, okan ali yazdı: Konuyu görünce benimde aklima geldi Acaba benim aractada varmi start stop 2015 focus 3 titanium Yani varsa bendede hic calismadi Dizel otomatik focus ile var, manuel ile yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403419 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Dizel otomatik focus ile var, manuel ile yok. Anlasildi tesekkurler..bi daha alirsam otomatik bisey alicam istanbul trafiginde manuel cekilmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403422 Otomatikte olmasının nedeni, sadece otomatikler euro 6 motor olduğu için. Manueller euro 5 motor. Euro 5'lerin, daha doğrusu ilk seri focus mk3'lerin ilk serilerinde varmış sadece start stop. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın