Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dirt 4

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dirt 4 oynayaniniz var mi? Ben iki haftadir ne kadar kotu ralli pilotu olabilecegimi, arkadan itisli arabayla gordugum ilk virajda biryerlere paylayacagimi  kanitlamakla mesgulum. Sinir oldum klavyeden olmuyor bu is. Gidip direksiyon seti almanin esigindeyim. Bu kadar kotu araba kullaniyor olamam herhalde. Kesin klavyeden... frende gazda dozlama yapamiyorsun, istedigin kadar az/cok direksiyonu ceviremiyorsun. Kesin ya....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Alperen G. yazdı:

İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur :)
Konu kilit...

Ilaahi sen... :P

Yanıtlama zamanı:

Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. 

Artık bilg. eskidi, oyunlardan uzak kaldım iyice.

28 dakika önce, Alperen G. yazdı:

Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur

espri.PNG

Yanıtlama zamanı:
Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. 

espri.PNG

Bahele bah bah... Hallere bak.. Yeni mi çektirdin fotoyu :)
Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Kesin ya....

yakında dersin 2 monitör daha alayımda şöyle içine dalayım :)

android verdiyonunu oynamıştım MHL ile bağlayıp keyifliydi. pc oyunu daha iyidir. ama klavye işi gıcık

Yanıtlama zamanı:

Bırakın böyle 'Dirt' işleri. :D 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Dirt 4 oynayaniniz var mi? Ben iki haftadir ne kadar kotu ralli pilotu olabilecegimi, arkadan itisli arabayla gordugum ilk virajda biryerlere paylayacagimi  kanitlamakla mesgulum. Sinir oldum klavyeden olmuyor bu is. Gidip direksiyon seti almanin esigindeyim. Bu kadar kotu araba kullaniyor olamam herhalde. Kesin klavyeden... frende gazda dozlama yapamiyorsun, istedigin kadar az/cok direksiyonu ceviremiyorsun. Kesin ya....

PS4'ün joystick ile daha rahat oynarsın... hem pedallar tuşa bastığın kadar tepki veriyor hemde stickler direksiyonu çevirdiğin kadar :claps:

trailer'ını gördüm bende dün PSN'de... demosunu bir denerim bulursam da nedense colin mcrae serisinden ve martini sponsorlu focus mk1'den sonra daha çok F1'e kaydı gönlüm...

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı:

espri.PNG

Tam bişey diyecem bi gülme geliyor.:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 saat önce, Mert Yürüyen yazdı:

PS4'ün joystick ile daha rahat oynarsın... hem pedallar tuşa bastığın kadar tepki veriyor hemde stickler direksiyonu çevirdiğin kadar :claps:

trailer'ını gördüm bende dün PSN'de... demosunu bir denerim bulursam da nedense colin mcrae serisinden ve martini sponsorlu focus mk1'den sonra daha çok F1'e kaydı gönlüm...

Ben joystick  kullanma ozurluyum, elim agriyor bir sure sonra.

Yanıtlama zamanı:

Koca koca adamlar oyun oynuyorlar ?

Yanıtlama zamanı:
İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur [emoji4]
Konu kilit...

Bu oyun senin üstüne 4 versiyon attığına göre artık yaşlandığını kabul et.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.