Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402657 Dirt 4 oynayaniniz var mi? Ben iki haftadir ne kadar kotu ralli pilotu olabilecegimi, arkadan itisli arabayla gordugum ilk virajda biryerlere paylayacagimi kanitlamakla mesgulum. Sinir oldum klavyeden olmuyor bu is. Gidip direksiyon seti almanin esigindeyim. Bu kadar kotu araba kullaniyor olamam herhalde. Kesin klavyeden... frende gazda dozlama yapamiyorsun, istedigin kadar az/cok direksiyonu ceviremiyorsun. Kesin ya.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402658 İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur Konu kilit... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl Yazar comment_402661 Şimdi, Alperen G. yazdı: İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur Konu kilit... Ilaahi sen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402663 Ilaahi sen... [emoji14] Di mi ama? Arcade'den ziyade simülasyon tarzı bir oyun Dirt.. O yüzden direksiyon seti şart başgan.. Klavyeyle çok zor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402664 Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. Artık bilg. eskidi, oyunlardan uzak kaldım iyice. 28 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402665 Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. Artık bilg. eskidi, oyunlardan uzak kaldım iyice. Bahele bah bah... Hallere bak.. Yeni mi çektirdin fotoyu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402666 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bahele bah bah... Hallere bak.. Ne hale düşürdün beni, bizi, hepimizi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402670 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Kesin ya.... yakında dersin 2 monitör daha alayımda şöyle içine dalayım android verdiyonunu oynamıştım MHL ile bağlayıp keyifliydi. pc oyunu daha iyidir. ama klavye işi gıcık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402681 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: Dirt 4 oynayaniniz var mi? Ben iki haftadir ne kadar kotu ralli pilotu olabilecegimi, arkadan itisli arabayla gordugum ilk virajda biryerlere paylayacagimi kanitlamakla mesgulum. Sinir oldum klavyeden olmuyor bu is. Gidip direksiyon seti almanin esigindeyim. Bu kadar kotu araba kullaniyor olamam herhalde. Kesin klavyeden... frende gazda dozlama yapamiyorsun, istedigin kadar az/cok direksiyonu ceviremiyorsun. Kesin ya.... PS4'ün joystick ile daha rahat oynarsın... hem pedallar tuşa bastığın kadar tepki veriyor hemde stickler direksiyonu çevirdiğin kadar trailer'ını gördüm bende dün PSN'de... demosunu bir denerim bulursam da nedense colin mcrae serisinden ve martini sponsorlu focus mk1'den sonra daha çok F1'e kaydı gönlüm... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402694 3 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bende 2 sini oynamıştım sanırım bir ara. Senle aynı duyguları paylaşmıştım diye de hatırlıyorum Servet abi. Artık bilg. eskidi, oyunlardan uzak kaldım iyice. Tam bişey diyecem bi gülme geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl Yazar comment_402710 3 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: PS4'ün joystick ile daha rahat oynarsın... hem pedallar tuşa bastığın kadar tepki veriyor hemde stickler direksiyonu çevirdiğin kadar trailer'ını gördüm bende dün PSN'de... demosunu bir denerim bulursam da nedense colin mcrae serisinden ve martini sponsorlu focus mk1'den sonra daha çok F1'e kaydı gönlüm... Ben joystick kullanma ozurluyum, elim agriyor bir sure sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402715 İlk çıkan versiyon olan Dirt'ü oynamıştım. Bu kesin Dirt 4'lük bir oyundur [emoji4]Konu kilit... Bu oyun senin üstüne 4 versiyon attığına göre artık yaşlandığını kabul et. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402717 Bu oyun senin üstüne 4 versiyon attığına göre artık yaşlandığını kabul et. He ben yaşlandım da sen Benjamin Button'sın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın