Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399728 Merhaba arkadaşlar, bende 2015 mondeo titanium var dynamic led yok arabamda. Farları değiştirmeyi düşünüyorum ama, daha önce değiştiren oldu mu ? sizce değiştirmeli miyim ? uyum sorunu yaşar mıyım bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399739 LED'i yaktık diyelim, dinamik kısmı çalışmaz bunun için ayrıca sensör lazım olacaktır. Sonuç olarak her parça alınırsa çalışmaz diye bir şey pek yok. Ama maaliyeti ilk alımdan pahalı çıkabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl Yazar comment_399800 ya ben buldum aslında çiftine 3000 tl istiyor adamla da konuştum uyum sorunu yaşar mıyım diye yok dedi ne kadar doğru söyledi bilmiyorum. internet üzerinde de satan çok fazla var ama yapıp pişman olacağım bişey olsun istemiyorum sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399803 Şimdi, Burak Gökbulut yazdı: ya ben buldum aslında çiftine 3000 tl istiyor adamla da konuştum uyum sorunu yaşar mıyım diye yok dedi ne kadar doğru söyledi bilmiyorum. internet üzerinde de satan çok fazla var ama yapıp pişman olacağım bişey olsun istemiyorum sonuçta. Burak, Yakup'un da dediği gibi, farlardan aydınlatma alırsın. Önünü görürsün, hemde bembeyaz. Ya yazılımla yada dışarıdan ekstra tesisat çekerek illa ki o farlar canlandırılır. Ama bu farın olayı sadece önünü görmen değil! adaptif olması, bilmem kaç tane aydınlatma seçeneğinin otomatik olarak olması vs. cidden bu segmentte kullanıma sunulmuş olan en güzel led far donanımlarından bir tanesidir bu. Benim gördüğüm, tecrübe ettiklerim arasında bmw ve audi den çok daha iyi mercedes'e yaklaşır nitelikte. Ama senin bu özellikleri kullanmak çok zor. araca zilyon tane sensör takılması gerekecektir. Orjinalinden çok daha pahalıya ve soruna yol açar bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl Yazar comment_399808 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bir de rica etsem şu ilana bakabilir misiniz ? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-mondeo-led-far-2015-2017-380740999/detay/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399827 Bu OEM değilmiş zaten, bunlar vaad ettiğini yapmakla yükümlü Denenmeden bizden yorum bekleme derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399832 43 dakika önce, Burak Gökbulut yazdı: teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bir de rica etsem şu ilana bakabilir misiniz ? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-ford-mondeo-led-far-2015-2017-380740999/detay/ Burak ben olsam böyle bir üründen uzak dururum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl Yazar comment_399991 Oem parçasını da düşünüyordum ama sayenizde aklımda fikir oluştu vazgeçtim bu işten kesinlikle orjinalini bozmak istemiyorum arabanın ? Teşekkür ederim ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın