Çağatay Özsoy Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2017 Plastik kar zincirlerinin işe yaramadığının testi, sonra boşuna para vermeyin. Kaynak: www.sekizsilindir.com http://www.sekizsilindir.com/2017/01/plastik-kar-zinciri-plastic-snow-chain.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Merhaba paylaşım için teşekkürler, konuyu böldüm lütfen G.S. içinde bu tür paylaşımları yapmayınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Şimdi, Çağatay Özsoy yazdı: Plastik kar zincirlerinin işe yaramadığının testi, sonra boşuna para vermeyin. 1. Kış lastiği yerine kullanılamaz. 2. Karsız zeminde kullanılamaz. 3. Karlı zeminde uzun süre kullanılamaz. 4. Olsa olsa kış lastiğine ek olarak saplanıp/takılıp kaldığınız bir yerde ilave bir tutunma aracı olarak denenebilir. Bence de gereksiz bir harcamadır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Normal jantta daha kolay takılır mı acep diye düşünmüyor değilim, ya da direksiyonu sağ sol yapınca da ilk patide kopan bir şey ne kadar işe yarar pek şüphe ettim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Özsoy Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 testte görlüldüğü üzere kar üzerinde bir miktarda olsa gidiyor ama ilk buz patinajında hepsi çatırçatır kopuyor. Ama bundan sonra bi video daha gördüm, orada dediklerine göre kar çorabı 10 yıldır avrupada kullanılıyormuş, tabikide zinzirn yerini tutmuyor ama baya bi avantajı var,kalitelilerini almak koşulu ile aslında baya iylermiş, ayrıca zincir gibi ön takımlara zarar vermezmiş, bilginize. --1 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Merhaba paylaşım için teşekkürler, konuyu böldüm lütfen G.S. içinde bu tür paylaşımları yapmayınız ayrı sayfa açmak istemedim, bidahi sefere nerde paylaşalım,neresi uygun?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 4 dakika önce, Çağatay Özsoy yazdı: ayrı sayfa açmak istemedim, bidahi sefere nerde paylaşalım,neresi uygun?? Konuya göre değişir Bir sürü forum ve kategorimiz mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap