Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397920 80 km civarinda bariz duyulan bir ses var aracimda. Bu ses otobüslerin retarder sesi gibi. vitesteyken de bostayken de aynı ses geliyor hatta hareket halindeyen kontağı kapatınca da ayni ses gelmeye devam ediyor. Lastikten olabilir dedi ustam fakat lastiği degistirdigim halde ses aynen devam ediyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olursanız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_397941 Sesi duymadan bir şey söylemek çok zor. Bilye uğultusu olabilir mi diyeceğim ama usta dinlemiş sesi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_397946 Arka poryelerden şüphelenip onları degistirdik. Ama ses devam etti. Peki sorum su: araçta kontak kapalıyken sanziman ya da diferansiyelde hareket eden parçalar var mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_397989 Cift kutleli volant, akslar, differensiyel veya sanziman. Sizin muhttaplar bunlar. "Usta" kilikli kasaplara gitmeye devam ettiginiz surece epey bi parca degistirirsiniz ama. Gidin yetkili servise baksinlar. Muhtemelen akslardir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_398014 Volant sanirim araç calismazken dönmez. Benim merak ettiğim sanziman veya diferansiyelde dönen parçalar var mı? Düşününce dönmez diye geliyor aklıma ama emin de olamıyorum. Bu konuda yorum alabilir miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398019 Hocam şanzıman ve transaxe / diferansiyelde tabi ki pek çok dönen parça var ama araç hareket halinde değil ise yani motorun ürettiği hareket debriyaj / volan ikilisini geçmediği sürece söz konusu ekipman yük altında kalmaz. Sesi duymadan hüküm vermek tabi ki zor ama bu bir kumar olsa paramı aynı @Servet Ö. gibi akslara (aks kafalarına) yatırırdım. Sizin yerinizde olsam yetkili servise uğrar, en azından kuZuma teşhis koydururdum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_398036 Çok teşekkür ederim hocam Araç hareket halinde ama kontak kapalı ve hız 80km.sanziman ve diferansiyel hareketli midir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398095 Ayıptır sorması neden öyle bir şey yapıyorsunuz ki? Şanzımanı boş verin, siz ölürsünüz ... daha da kötüsü birilerini öldürürsünüz. Cevap : Vites boşta olduğu için şanzıman aktarma dişlileri yük altında kalmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_398102 Yok ayıp değil tabi ki ama bu, ustanın yaptığı bir testti ve tamamen boş, geniş ve duz bir yolda yapıldı merak etmeyin[emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl comment_398165 ... anladım, bence "Usta"nızı bir gözden geçirin. Yaptığı şey gaz kaçağını çakmak ile aramaktan farksız. İyi günler dilerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl Yazar comment_398317 Teşekkür ederim Kaan bey yardımlarınız için Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl Yazar Solution comment_423095 Teşekkür ederim Kaan bey yardımlarınız için Bahsettiğim ses artık yok. Sebebi petlas marka lastiklermis. Benim petlaslardan daha fazla yıpranmış olan Goodyear efficientgripleri takınca o sinir bozucu ses gitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423099 3 saat önce, Tuğrul Toprak yazdı: Bahsettiğim ses artık yok. Sebebi petlas marka lastiklermis. Benim petlaslardan daha fazla yıpranmış olan Goodyear efficientgripleri takınca o sinir bozucu ses gitti. Yok artık... Bu kadar Petlas düşmanlığı da fazla Basitçe hallolmasına sevindim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl comment_423105 4 saat önce, Tuğrul Toprak yazdı: sinir bozucu ses gitti. Haydi geçmiş olsun, ne petlasmış arkadaş ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20179 yıl Yazar comment_423135 Aynen öyle abi ne petlasmış böyle [emoji5] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın