Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397871 Virajlarda yada sokak aralarında sola dönünce Klima normal sıcak açık şekilde üflüyor sağa dönünce buz gibi hava üflüyor Sanki klima yazın soğukta açıkmış gibi fikri olan var mı? Yeni bişe daha 100 km hızla giderken ani frendede aynı soğuk hava geliyor [emoji36] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397872 Virajlara hızlı girince benim de aynı oluyor sıcak gelirken birden soğuk geliyor bir anlık da olsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl Yazar comment_397873 Virajlara hızlı girince benim de aynı oluyor sıcak gelirken birden soğuk geliyor bir anlık da olsa Kombi yanan evde pencere açar gibi abi buz kesyo abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397875 arkadaslar virajlarda soguk olarak deil de düz giderken hiç hissedilmeyen ısı suratınıza sanki içerideki havanın merkez kac kuvvetiyle hareket ediyorcasına gelebiliyor hissedebiliyorsunuz. durum bunlamı alakalı pek bilmiyorum ama böyle birsey var aklıma geldi umarım dogru anlatabilmişimdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397879 Bozuk o araba bozuk. Google amca da araştırdım, bu sorundan muzdarip baya bi insan var, hemde farklı markalaradan. Cevap yok! Bir kişi fizik kurallarına bağlamış meseleyi (ısınan hava genleşip yukarı çıkar...) ama o zaman da niye bazı araçlarda oluyor bazılarında olmuyor diye bir soru daha çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397880 @Serdar yaman sizin emektar şahindemi bu sorun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397888 15 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Kombi yanan evde pencere açar gibi abi buz kesyo abi Aynen bi anda camı aç kapat gibi ben de üstüne pek düşmedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397895 Yeni bir kafa bulma şekli herhalde. Yokuş yukarı çıkarken de yukarıdan geliyorsa soğuk senin sunroof açık kalmış bi kapatıver. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl Yazar comment_397897 Yeni bir kafa bulma şekli herhalde. Yokuş yukarı çıkarken de yukarıdan geliyorsa soğuk senin sunroof açık kalmış bi kapatıver. Sonroof yok abi komple sabit cam tavan bendeki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397901 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Sonroof yok abi komple sabit cam tavan bendeki Belki o kırık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397902 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Yeni bir kafa bulma şekli herhald Hahahaha....... Şimdi, Serdar yaman yazdı: Sonroof yok abi komple sabit cam tavan bendeki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl Yazar comment_397905 Yeni bişe daha 100 km hızla giderken ani frendede aynı soğuk hava geliyor [emoji36] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın