Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395496 Kızım tablet pc istiyor. 7 inç bir tableti vardı. Artık yetmiyor. İlkokul 1 e gidiyor. Video film izleyebileceğimiz sağlam bir tablet almak istiyorum. Fiyat /performans bir tablet düşünüyorum. En az 2 GB ram olsun. Oyun oynanacak malum. Android olması tercihim. İşletim sistemi en az marshmallow olsun. En iyi bulabildiğim bu: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-a-2016-10-1-inç-octa-core-1-6-ghz-2-gb-16-gb-android-6-0-tablet-pc-beyaz-sm-t580nzkatur-1165719.html Tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyatıda biraz uygun olursa çok iyi olur. Arabaya kış lastiği, Babamın hastane masrafı falan derken maddi yönden bayağı bir açıldım. Şeytan ipad mini retina al diyor. Ha ekran 7" den büyük olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395506 Zafer hiç o yan bu yan yapma, git al bir elma 9.7 sinden. Diğerleri bir halta yaramıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395540 İflah olmaz androidçiyim evde 2 tane faal Ipad var. Bir yerlerde bir tane de android tablet olacaktı ama lanet olsun ona Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395544 3 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Kızım tablet pc istiyor. 7 inç bir tableti vardı. Artık yetmiyor. İlkokul 1 e gidiyor. Video film izleyebileceğimiz sağlam bir tablet almak istiyorum. Fiyat /performans bir tablet düşünüyorum. En az 2 GB ram olsun. Oyun oynanacak malum. Android olması tercihim. İşletim sistemi en az marshmallow olsun. En iyi bulabildiğim bu: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-a-2016-10-1-inç-octa-core-1-6-ghz-2-gb-16-gb-android-6-0-tablet-pc-beyaz-sm-t580nzkatur-1165719.html Tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyatıda biraz uygun olursa çok iyi olur. Arabaya kış lastiği, Babamın hastane masrafı falan derken maddi yönden bayağı bir açıldım. Şeytan ipad mini retina al diyor. Ha ekran 7" den büyük olması lazım. Bu üründe 75 tl indiim var işinize yararsa kod KPLIT75TL Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395670 Hiç iphone falan kullanmamış biri olarak evde bir ipad ve bir samsung tablet var. Tablet ipad dir diyorum, hiç uğraşma diğerleri ile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395686 Samsung iyidir, bakma sen arkadaşlara İpad bence gereksiz pahalı. Çocuk için fazla fazla yeter. Büyükler için de yeter. Biz de iki tablet var; Tab S 10,5" ve Tab E 9.6". Her ikisini de uzun zamandır kullanıyoruz, bi sıkıntıları olmadı. Çocuklarla kavga ediyoruz arada (ellerinden almak dert oluyor).. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl Yazar comment_395693 Almanya dan getirtebileceğim iyi bir tablet varmı? Veya ordan uygun fiyata alabileceğim. Ocak 20 de Almanya dan gelecek biri varda Aralık 20, 20169 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395696 10 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Almanya dan getirtebileceğim iyi bir tablet varmı? Veya ordan uygun fiyata alabileceğim. Ocak 20 de Almanya dan gelecek biri varda Bu tür tabletler Türkiye'de pahalı değil, daha pahalıya bile mal olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395700 Valla kız bağımlısı olmasın lanet etsin gerçek hayata dönsün diyorsanız en ucuzundan bir android tablet alın. Çocuğu uzaklaştırmış olursunuz Yok eğer sevsin kullansın elinden bırakmasın diyorsanız, bütçe de varsa patlatın bir ipad air2. Hem arkadaşlarından geri kalmamış olur hem sorunsuz kullanır. Arkadaşlarında ipad çoğunlukta ise sakın android almayın derim naçizane Not: mesaj gerçek yönler de içeren espri mahiyetlidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395706 Apple candır . ipad air yada 2. nesil iş yapar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl Yazar comment_395707 Yorumlarınız için teşekkür ederim --17 dakika sonra eklendi-- Ozaman hangi ipad? 9.7 " olsun en azından Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395812 Apple'a gicik olan birisi olarak ben de Ipad derim.. Ben air 2 kullaniyorum ki cok memnunum.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın