Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394603 Merhabalar Degerli üstadlar, aracim 2011 mk 3. . Aracimda vites farketmeksizin 90 120 araliginda titreme oluyor. boş vitesde titreme ortadan kalkiyor. Bu durumdan yola cikarak sorunun, ilk basta aklima balance ile alakali olabilecegini dusundum. rot-balance yaptirdim. cozum olmadi. yetkili servisteki usta aks ta bosluk oldugunu soyleyerek komple degistirmemiz gerektigini ilgisiz bir sekilde ifade etti . Sorum sudur ki " Acaba gercekten komple degismesi gereklimidir ? yoksa aks basini degistirsem cozebilirmiyim. ? Daha once yasayan mutlaka vardir. oneri ve fikirleriniz icin simdiden Tesekkurler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394605 Şimdi, Giray Erdoğan yazdı: Merhabalar Degerli üstadlar, aracim 2011 mk 3. . Aracimda vites farketmeksizin 90 120 araliginda titreme oluyor. boş vitesde titreme ortadan kalkiyor. Bu durumdan yola cikarak sorunun, ilk basta aklima balance ile alakali olabilecegini dusundum. rot-balance yaptirdim. cozum olmadi. yetkili servisteki usta aks ta bosluk oldugunu soyleyerek komple degistirmemiz gerektigini ilgisiz bir sekilde ifade etti . Sorum sudur ki " Acaba gercekten komple degismesi gereklimidir ? yoksa aks basini degistirsem cozebilirmiyim. ? Daha once yasayan mutlaka vardir. oneri ve fikirleriniz icin simdiden Tesekkurler... Sanırım benim aracımda da böyle ufaktan bi titretme var ama 100km nin üzerinde giderken hafif dönüşlerde oluyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394607 Babamın aracında da aynı sorun vardı 80 geçtimi titreme yapıyordu servis sol ön aks te boşluk olduğunu söyledi değiştirince titreme kesildi parçayıda orjinal alın yan sanayi olanlar ince oluyor orjinal gibi kalın değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394610 Geçmiş olsun hocam başıma ayni problemden geldi benimde Sanayiye gidip ustaya problemi anlattım tek sebebinin aks olduğunu söyledi.bende balans fln yaptırdım ama nafile. Neyse problemli aks i bulmak için sökmemiz gerek diyerek sağ dan başladık ve problemi gördük aks başındaki 3 rulmandan biri kitlemis sebebi belli oldu.orjinali bulabilirsin ama 1000 tl gibi bi rakamı gözden çıkarman gerekir. Ben 1 yıl garantisi olan yan sanayi urun kullandım gayette memnunum şükür bisey olmadı.sunuda soyliyeyim aks başı değişmiyor bilgine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl Yazar comment_394626 Tesekkkur ederim üstadlar. Ben parca parca degistirilebilecegini hatirliyordum. hafta sonu bir daha gideyim sanayiye biraz usta gezeyim bakalim. Yan sanayi konusunda forumlarda cok sikayet yorumlari var. aks i tamir ettirebilirsem o secenegi kullanmak istiyorum. tekrar tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394673 tamiri ile hiç uğraşmayın yan sanayisine bulaşmayın orjinal uygun fiyatlı bakın derim tecrübeli olarak hatta yurt dışından temin etme şansınız varsa en uygun yolu bu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın