Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388695 Yarın (18:00) canlı yayın varmış efenim. Ben gidemiyorum Çok üzgünüm Nihat beyciğimizi kaçırdım. En çok da sivriyi merak ediyordum tipi nasıl diye Artık gidenleriniz bir foto atar Hazır ST'ler de gelmişken (Belki RS de gelmiş olur) 'bir taşla üç/dört kuş' ziyareti olur. Nerede? Şahsuvaroğlu'nda NOT: Bu yavruların konularını bugün açacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl Yazar comment_388698 Divan'ın atıştırmalıkları @Mertcan Çelik Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388699 Benim araba serviste yogun bakimda biterse yarın giderim artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388709 bugün bakım için şahsuvardaydım SarıTaksi canlıda gayet şık duruyor resimdeki halinden 1-2 gömlek yukarı. fiesta ise tam tersi bildiğin fiasta işte dedim sonra aaa buda ST imiş dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388722 Şimdi, Olcay Sert yazdı: bugün bakım için şahsuvardaydım SarıTaksi canlıda gayet şık duruyor resimdeki halinden 1-2 gömlek yukarı. fiesta ise tam tersi bildiğin fiasta işte dedim sonra aaa buda ST imiş dedim. Sarı renk bir spor araba hayalimdir... Bir gün alabilirim İnşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388743 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Divan'ın atıştırmalıkları @Mertcan Çelik En iyilerini sömürdük de sömürdük. Angara'ya Şahsuvaroğlu bayisi istiyoruk, yanına da Divan da açın ama Bir de müdürü klonlayın diycem de Dünya 2 tane Kaan abiye hazır mı bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388747 Nihat'ı bilmem ama taksici ST'si Antalya Bilaller'e de gelmiş, bana ayırmışlar bekliyorlarmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388756 4 saat önce, H. Cenk yazdı: @Kaan Yagizer RS olacaksa geleyim RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388758 RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. Geçmiş olsun abi. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388759 Şimdiden geçmiş olsun @Kaan Yagizer abi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388761 RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. Allah şifa versin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388766 @Kaan Yagizerabi tez zamanda geçmiş olsun derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 20169 yıl comment_388806 13 saat önce, Kaan Yagizer yazdı: RS var mı bilmem ama ben olay yerinde olmayacağım. Yarın sabahtan hastaneye yatacağım, sakat at'tan dördüncü operasyon zamanı. bkn. Stent alma + ince ayar. Geçmiş olsun tekrardan.. Kasım 9, 20169 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın