Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl Yazar comment_431277 Polis de saçmalamış Ona göre sorun yok yani Bu plaka normalde geçememeli, çok bitişikler ilk sayfada örnekleri mevcuttu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431281 21 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Polis de saçmalamış Ona göre sorun yok yani Bu plaka normalde geçememeli, çok bitişikler ilk sayfada örnekleri mevcuttu. Valla bende anlamıyorum.İlla app plaka olacak diye gayemde yok alt tarafı plaka.Gittiği yere kadar gitsin. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl Yazar comment_431286 11 dakika önce, Cihan Buğdaycı yazdı: Valla bende anlamıyorum.İlla app plaka olacak diye gayemde yok alt tarafı plaka.Gittiği yere kadar gitsin. ? Orası öyle de işte ülkede farklı yerlerde farklı sonuçlar alınca insan böyle ne yapacağını bilemiyor. Tek düze her yerede aynı ve en kabul edilebilir tasarım yaptırmak bu kadar zor mu? Bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431332 12 saat önce, Cihan Buğdaycı yazdı: Valla bende anlamıyorum.İlla app plaka olacak diye gayemde yok alt tarafı plaka.Gittiği yere kadar gitsin. ? Bu şekilde aynı plaka ile 2 ayrı araç geçen hafta hem Ankara'da hem istanbul'da muaynede kaldık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431334 2011 den beri çerçevesiz APPlerim var. 5 sene önce bir kere polis çevirdi. Aramızda geçen diyalog aynen şu hiç iyi günler ehliyet ruhsat verin v.s muhabbeti olmadan ben camı açtığımda P: AAA çift mühürlüymüş. Ben: Evet çift mühürlü plakalarım bir sorun mu var ? P:Yok biz uzaktan gördük ceza yazmak için durdurmuştuk. Ben: Kısmet değilmiş. Nasipten öte köy koy memur bey P:Aynen öyle iyi günler beyefendi Ben: İyi günler. Ogün bugündür daha polis çevirmesine girmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20179 yıl comment_432774 Şimdiye kadar ki tüm araçlarımıza app plaka taktım. Kırşehir emniyetin verdiği plakalar rezalet mecburen yeni plaka yaptırıyorum ama bu sefer bastıracak yer bulamadım. Herkes yasak cezası var diye bırakmış bu işi. Ankarada olan arkadaşların var mı bildiği bir yer ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20178 yıl comment_440162 milliyet.com.tr de yer alan habere göre ; Tokat'ta app plaka kullanan 8 sürücüye 427 şer lira ceza kesilmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20178 yıl comment_440175 Sanki soforler ve.... federasyonunun illerde bastigi plakalar aynida kalkip birde konusuyorlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın