Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452563 Bu hengame patladığında acaba ? diyip ön kapı camlarındaki filmleri sökmeyi düşünmüştüm bir an. Sonra dedimki burası Türkiye herşey bir anda değişir kalsın bırak. Şimdi biri açıklasın; kesilen cezalar, sökülen cam filmleri, söküm için verilen paralar..... bunlar neolacak ? Yazık değilmi bu insanlara ??? --2 dakika sonra eklendi-- Sabah bunun tartışmasını yaptık ( aynı muhabbet olmuştur kesin) Trafik memurları neye göre karar verecek ? Allah aşkına [emoji4] Öyle bir cihaz yok, Bunun Türkçe meali... zifiri karanlık olmadığı müddetçe yaptırmaya devam.Yazık değil acı yok dicez [emoji6] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452567 5 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Yazık değil acı yok dicez Bunun cevabını görmek için 2019'u beklememiz gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452618 7 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Şimdi biri açıklasın; kesilen cezalar, sökülen cam filmleri, söküm için verilen paralar..... bunlar neolacak ? alın verin ekonomiye can verin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20178 yıl comment_452620 5 dakika önce, Ozan Kar yazdı: alın verin ekonomiye can verin Ekonominin halka can vermesi gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460425 bu gün bi yerde seyrettim. atv haber 2 subat ta yayınladığı bı haberde cam filmi artık serbest diyor.tabi belli şartlarda . bunun aslı var mıdır.yasak gerçekten kalktı mı.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460445 4 saat önce, Mesut ç yazdı: bu gün bi yerde seyrettim. atv haber 2 subat ta yayınladığı bı haberde cam filmi artık serbest diyor.tabi belli şartlarda . bunun aslı var mıdır.yasak gerçekten kalktı mı.? Resmi gazetede henüz açıklama yok. Sadece ses yükselince geri çekin olayı yaptılar. Resmi gazeteyi takip edin en doğrusu bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 20188 yıl comment_460457 teşekkür ederim YAKUP. bir an önce yayınlansın da taktıralım bu şekilde çıplak hissediyorum kendimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl comment_463616 Kulandığım 2011 kuga aracımı ilk aldığımda (2017 yılı başları) TÜV muayenesine götürdüm. Muayene raporunda camlarında film olduğu yönünde hafif kusur yazılmış. O zamandan bu zamana cam filmi konusunda söylenmedik kalmadı. Piyasada dolaşan ve internette resimleri olan kuga araçlarına baktığım zaman hepsinin ön - arka kapı ve bağaj kapağı camlarının koyuluk derecesinin bendekiyle aynı oranda olduğunu gördüm. Model farklı bile olsa cam koyuluk durumu hepsinin aynı. Aslında camlarda filim olup olmadığı konusunda kesin bir kanaat bile oluşturamadım. Şayet bu koyuluğun kaynağı filim ise neden butün kugaların durumu, koyuluk renk ve derecesi aynı. Hatta aynı durum C-Max'ta bile var. Sorum şudur: Cam filmi konusunda mevzuata konulan koyuluk dereceleri standardı yapıldıktan sonra kuga aracı olup da TÜV muayenesine giden oldu mu, camlardaki koyuluktan dolayı sorun yaşayan, muayeneden geçemeyen var mı. Sorunsuz muayeneyi tamamlayan bir arkadaşımız var ise aracının yandan çekilmiş bir resmini koyabilir mi? Benim aracımın durumu resimdekinin aynısıdır. Sonraki muayenem 2019 başları. Teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl comment_463619 Fotoğraflardan ziyade resmi açıklamalara göre ilerlemenizi öneririm. İlk mesajdaki linkte bilgiler mevcut. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın