Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cam Filmi Uygulaması Artık Serbest - Bilinmesi Gerekenler [Tekrar Yasaklandı]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

resmi gazetede bir ifade var... 

uygulamanın yürürlüğe gireceği tarihden 6 ay sonra camlarına film kaplatan araçlar için geçerli olacak.

Buradan anlaşılan, şuan aracında film olanlar ya kontrol dışında bırakılacak (ki hiç sanmam) yada hala illegal olarak dolaşacak trafikte!

• Yanıt 114
  • Görüntüleme 16,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Buyrun amme hizmeti...   Resmi gazete şunları söylüyor.     M- En az 4 tekerlekli yolcu taşıyan araçlar N- En az 4 tekerlekli yük taşıyan araçlar O- Römorklar

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

nasıl bir devlet olduk iyicene  anlamak mümkün değil ...    cam filmini ithal edenden üretenden uygulayandan vergi alıyorsun son kullanıcıya  serbest diyorsun belgesi olcak şu standartlara uygun ola

• Alparslan Özaslan
    Alparslan Özaslan

cam filmi ile ilgili hadi hayırlısı bakalım.   Detaylar burada: http://anasayfa.focusclubtr.com/cam-filmi-yasagi-kalkti-madde-madde-bilinmesi-gerekenler/   -Ön yan camlarda ışık ge

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

resmi gazetede bir ifade var... 

uygulamanın yürürlüğe gireceği tarihden 6 ay sonra camlarına film kaplatan araçlar için geçerli olacak.

Buradan anlaşılan, şuan aracında film olanlar ya kontrol dışında bırakılacak (ki hiç sanmam) yada hala illegal olarak dolaşacak trafikte!

Diğerlerine zaten yasak her türlü. 6 ay denilmesindeki sebep henüz kontrol yerleri ve malların onaylanmamış olmasıdır muhtemelen. 

Garip bir açıklama ama mutlaka devletçe bir sebebi vardır :D 

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yav ortalık apaçi style olacak :D Şunu demek istedim amaç dışı kullanım olur. Ben yaptırdım ama 1 nuamra güneş ışığını kırsın okadar. Kapkara olmasını istemem :D Birde zam cabası :D

Teoman S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Benim bu yönetmelikte anlamadıgım onaylama mercileri. Onay alınacak yer neresi? Kim verecek bu onayı? Ucret alınacakmı?
Hepsinin ucu açık. Cama etiket yapilacakmiş. Lpg de olduğu gibi sacma sapan bir etiket koymazlar inş.

Yanıtlama zamanı:

Bence onay ve montaj yetkili servis, yan sanayi cam firmaları (carglass,uğurlu,olimpia,doraglass,vb.), ziebart, sonax vb. yerlerde olur.

Yanıtlama zamanı:

cam filmini bilmem de; camların karartılmasını, bir çok sebepten sürüş güvenliğini, tehlikeye soktuğunu düşünüyorum bence serbest olmamalı.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Babamın bir arkadaşı var oğlu polis ondan öğrenmişler çevirmelerde polisler çekilen oto filmlerine fatura isteyeceklermiş. Böyle bir uygulamadan söz ediliyormuş.
Konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Erdem Ceylan yazdı:

Babamın bir arkadaşı var oğlu polis ondan öğrenmişler çevirmelerde polisler çekilen oto filmlerine fatura isteyeceklermiş. Böyle bir uygulamadan söz ediliyormuş.
Konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim.

Doğru, ilk mesaja bakabilirsin detaylar için link mevcut.

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

11.08.2017 de girdiğim muyane sonucu.

Sadece şoför ve yolcu camlarında koyu olmayan film var. Arka camlar fabrika çıkışı siyah cam.

59973f7598dda_FLM.JPG.fd9093192e9aedcaf7460908b3f67705.JPG

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Cam filmine yasak gelmiş arkadaşlar,detayları bilen var mı

Yanıtlama zamanı:

En sonunda polisin de kafası karışıp cam filmi olmayana ceza kesecek gibi geliyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.